ArifMadran
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
nedenKaldıramaz
Ne kaldırması kanka ertesi gün hastaneye yatırırlar pcyi kusura bakma ama sistem gerçekten kötüAnakart:
Foxconn G31MV-K - motherboard - micro ATX - LGA775 Socket - G31 Specs
İşlemci: İntel Dual Core E8400 3.00GHz
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
RAM: 4GB
Eran Kartı: AMD Radeon R7 240
PC Bu sistemle Pubg Mobile kaldırır mı? ben kurdum ama kastı
Minimum sistem gereksinimlerini bile karşılamıyor
Kaldırmaz imkanın varsa git telefondan oynaAnakart:
Foxconn G31MV-K - motherboard - micro ATX - LGA775 Socket - G31 Specs
İşlemci: İntel Dual Core E8400 3.00GHz
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
RAM: 4GB
Eran Kartı: AMD Radeon R7 240
PC Bu sistemle Pubg Mobile kaldırır mı? ben kurdum ama kastı
2 gb ramli ekran kartsız pc de bile kasmıyor düşük ayarlardaKaldıramaz
Emin misiniz? Öyle bir bilgisayar cs1.5 te bile kasar2 gb ramli ekran kartsız pc de bile kasmıyor düşük ayarlarda
Emülatörde benim bildiğim banlanma ihtimali oluyormuşBen eskiden pentium e5700 2core işlemci + 2 - 4 gb ram ile ve ati hd5570 ekran kartıyla gta 5 - pubg lite - oynadım Ama dostum sıkıntı emulator oyun fazla donanım istemesede emulatorler pcyi kastırıyor... pubg lite gta 5 oynadığım sistem emulatorde kasıyor optimizasyon emulatorlerde kötü api sıkıntısı vesayre En iyisi ya sistemini yenile yada telefondan oyna İyi Günler
dostum pubg mobilenin resmi emulatorunde Hiçbir banlanma olmaz adamlar bilerek kendileri çıakrdı emulatorden oynarken sadece emulatorden oynayan kişilerle eşlesirsin (ssolo oyunda) telefonda oynayanlar karşına çıkmazEmülatörde benim bildiğim banlanma ihtimali oluyormuş
Hayır olmuyor. 3.kez yanlış yönlendirmeEmülatörde benim bildiğim banlanma ihtimali oluyormuş
Sordum sadece benimle ilgili bir sorun mu var?Hayır olmuyor. 3.kez yanlış yönlendirme
Seni tanımıyorum bile daha dün üye olmuş mesaj kasan birisisin.Sordum sadece benimle ilgili bir sorun mu var?
Saçma ve yalan yönledirmeler...Emülatörde benim bildiğim banlanma ihtimali oluyormuş
EvetSeni tanımıyorum bile daha dün üye olmuş mesaj kasan birisisin.
Sadece senin bu söylediğin yüzünden konu sahibi emülatörde oynamazsa suç senin üstüne kalacak yanlış yaptığını düzelttim.