Pc oyun kolu öneri

ProMaster

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Merhaba dostlar,

Başlıktan da anlayacağınız üzere pc için oyun kolu tavsiyesi almak istiyorum. Zaman sıkıntım yok gerekirse aliexpressten'de sipariş verebilirim. Bütçem baya bi kısıtlı 40tl olarak düşünüyorum. Maksimum 50tl ayırırım oda 40 tllik alabileceğim kollarla arasında uçurum var ise. Tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

İyi forumlar.

CihatGuzel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence uğraşma git bi bilgisayarci ve ya züccaciye de 20 tl ye vardir.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Hb yede bakın bir

Reaksiyon puanı
143
Snopy Jwin Platoon gibi markalar var. Dediğiniz bütçede çok kaliteli sağlam bir şey alacağınızı düşünmüyorum. Örnek:
Platoon Analog Dual Shock Titreşimli Pc+Ps3 Kablolu Oyun Fiyatı

Bu tür ürünlere vereceğiniz para yerine Logitech alıp yıllarca kullanırsınız. Çevremde sırf bu kollar ucuz diye alan arkadaşlarım var. Kısa zamanda 4 tane aldılar ve bozuldu. En son sözüme geldiler ve Logitech aldılar. :D

ProMaster

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Snopy Jwin Platoon gibi markalar var. Dediğiniz bütçede çok kaliteli sağlam bir şey alacağınızı düşünmüyorum. Örnek:
Platoon Analog Dual Shock Titreşimli Pc+Ps3 Kablolu Oyun Fiyatı

Bu tür ürünlere vereceğiniz para yerine Logitech alıp yıllarca kullanırsınız. Çevremde sırf bu kollar ucuz diye alan arkadaşlarım var. Kısa zamanda 4 tane aldılar ve bozuldu. En son sözüme geldiler ve Logitech aldılar. :D
bütçem yetersiz hocam yoksa kaliteli olmasını bende isterim :rolleyes: