Pc Online Oyunları Acmıyor

cetepolissss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar Sistemim nvidia geforce 9500 gt 1 gb 128 bit işlemci amd sempron 145 process 2.8 ghz ram 4 gb
vatan computerden far cry 3 aldım orjinal yükledim playe basıyorum siyah ekran da kalıyor hersey güncel onu gectim battlefield 3 aldım orjinal ondada battlogda server secip basıyorum beyaz ekran geliyo öle kalıyo format atsam acarmı oyunları yoksa sistemden dolayımı kaldırmıyor ama deadspace 3 en yüksekte kaldırıyo

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Far Cry 3 aldim siyah ekran da kaliyor demissiniz. Ekran kartiniz ya da DirectX iniz guncel mi ?

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Google'a DirectX update yazarsan ilk cikan sitede indirme linki var, siyah ekran sorununu giderebilir denemeni oneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Joygame in bir oyununu indirdim Cengizhan 2 setupu yükledim herşey bitti. Oyunu başlatıcam ''Failed to obtain realm information'' yazısı çıkıyor ...Lütfen yardım edin...:mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaş o bendede oluyordu bayabi 10 dakka bekledim açildi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Benimde Öyle Sorunum Var Bilgisayara Format Attırdım Bilgisayarım Oyunları Açmıyor (Mario)Bile Açmıyor Bana Yardımcı Olur Musunuz Çok Mutlu Olurum Driver İndirdim 3 Tane Driver Kurulumu Yok Kur Diyorum Satın Alman Gerekiyor Diyor Bana Yardımcı Olursanız Çok Mutlu Olurum :yes::yes::yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş mulaka format atman lazım eğer buna gerek duymak ismeiyorsan aç oyunu 10 - 20 dk bekle açılıyor faka her oyun açışında bunu tekraralar tafsiyem formatı vas:blush:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bendede hiçbir online oyun açılmıyor arkadaşlar 2 hafta önce açılıyordu daha şimdi durduk yere açılmıyor combat arms eu - mta sa - LFS OYNANMIYOR YARDIM EDİNN :(

G

guzel ahlak

SDN Okuru
kardes bendede agario facebookta tum oyunlari aciyor ona eyvallah ama herhangi bir oyunun ONLİNESİNİ ACMİYOR ornegin mta sa gibi onun onlnsini acmiyor. server bulmuyor.