PC olmadan monitörde görüntü nasıl alabilirim?

Köpükkk

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Merhaba,
bir monitör alacağım ancak satıcı da pc yokmuş ben bunu nasıl test edebilirim telefon ile görünü alabilir miyim?
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba,
bir monitör alacağım ancak satıcı da pc yokmuş ben bunu nasıl test edebilirim telefon ile görünü alabilir miyim?
Teşekkürler.
notebook var ama şarjsız çalışmıyor..

MuhsinKrtp 24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Merhaba,
Teşekkürler.

notebook var ama şarjsız çalışmıyor..
Öncelikle Ekran kartı tak desem tek başına görüntü vermez (İşlemci Ram İşletim sistemi gibi bileşenlerle Çalışır) Ayrıca Telefondan görüntü almak için Mini hdmi Veya thunderbolt portuna sahip olmalısınız Başka Türlü İmkansız

Köpükkk

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Peki faturası yok kedim parçaladı diyor n11den sipariş no su veririm e fatura verir size diyor bunu yapabilir miyim sizce?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Hdmi girişinden uydu alıcıya bağlasın ve videoya çeksin ya da sana canlı canlı göstersin...

Peki faturası yok kedim parçaladı diyor n11den sipariş no su veririm e fatura verir size diyor bunu yapabilir miyim sizce?
E faturayı kendisi indirsin ve sana usb ile versin. Sen de o faturayı yazıcıdan çıkarıp bakabilirsin.

Köpükkk

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Hdmi girişinden uydu alıcıya bağlasın ve videoya çeksin ya da sana canlı canlı göstersin...

E faturayı kendisi indirsin ve sana usb ile versin. Sen de o faturayı yazıcıdan çıkarıp bakabilirsin.
Peki tüm hdmi girişi olan monitörler çalışır mı öyle?