Pc mi topliyim telefon mu aliyim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FthPls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 2 sinede ihtiyacim var.2600 bilemedin 2700 lira butcem var.suanki telim htc explorer pcmide 2006da toplamistim efsane bi sistemdi o zamanlar neyse ozellikleri:intel pentium d cpu 2.5 ghz islemci,nvdia geforce 9600 gt,4 gb ram artik deistirme zamani geldi de geciyo ama telimde eski baya 70 mb romu var telin .ddd.bitanesini alcam sizce ne aliyim pc mi telefonmu tel alirsam m9 pc alirsam bayaa saglam bi sistem dizerim tahtakalede tanidik cok var baya ucuza geliyo bana pc parcalari :D biraz uzun oldu kusura bakmayin simdiden herkese tesekkurler

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
bence sadece sosyal medya için bir Windows Phone almalısın. Fiyatları gayet ucuz, kalan para ile sistem toplarsın.Sonuçta ilerleyen dönemde eline para geçtiğinde yeni donanımlar alabilirsin.Telefon aldığında yenilemen gerektiğinde elden çıkartman gerecek , masrafın çoğalacak.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bu tarz konulara karşıyım aslında. Bilgisayara ihtiyacınız varsa bilgisayar, telefona ihtiyacınız varsa telefon alırsınız.

İkisi arasında dağlar kadar fark var 2700tl'ye toplayacağınız bilgisayarda oynayabileceğiniz oyunların hangisini telefonda oynayabilirsiniz o küçücük ekranda? :)

İlk başta bilgisayar sonra telefon gelir, bilgisayar şart ama evde pek zaman geçirmiyorsanız devamlı dışarıdaysanız o zaman telefon doğuru tercih olucaktır ama benim oyum bilgisayardan yana.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu tarz konulara karşıyım aslında. Bilgisayara ihtiyacınız varsa bilgisayar, telefona ihtiyacınız varsa telefon alırsınız.

İkisi arasında dağlar kadar fark var 2700tl'ye toplayacağınız bilgisayarda oynayabileceğiniz oyunların hangisini telefonda oynayabilirsiniz o küçücük ekranda? :)

İlk başta bilgisayar sonra telefon gelir, bilgisayar şart ama evde pek zaman geçirmiyorsanız devamlı dışarıdaysanız o zaman telefon doğuru tercih olucaktır ama benim oyum bilgisayardan yana.

Biliyorum dag gibi fark var fakat ben hep disarida olan biriyim eve gelincede oyle pcye geciyom yeni oyunlari acamiyom cogunlukla gunduz gezer gece pc oynarim 4 gibi yatar 8de kalkar okula giderim gelincede yemek yer disarda arkadaslarla kizlarla falan gezerim gelince yine pc iste gunum boyle gecer benim o yuzden arada kaldim

efsaneilkehan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soyle soyleyeyim. Bir samsung wonder telefonum vardi.

Pc yede ihtiyacim vardi telefinada.

Ilk bir pc topladim. Sonra telefon da aldim. Simdi bir laptop bakiyorum.

Yani bu pc toplama asamasini gec ve freedos bi laptop al sonra da telefon al. Teknolojinin sonu yok.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ilk pc almayi dusunuyom suan bende ama telefon artik oldu gibi ya pcde yeni oyunlari acamiyo hep lol oynuyom gina geldi

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bir telefon ile internete girer film dizi ileyebilirsin bilgisayarı vok aratmaz ama pc alırsan telefonu cok ararsın
Önceliklş telefon alman daha iyi olur

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kızlarla geziyorsan PC topla.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kızlara çok yüz verme :D ben olsam iyi bi PC toplar ucuz da bi telefon alırdım. Ucuz bi windows phone alabilirsin. O seni götürür bi şekilde. Ama iyi bi telefon alıp PC yi toplamazsan daha sıkıcı olur bence. İyi bi bilgisayarla neler yapabileceğini düşün. Kızları eve çağırır gel sana lol öğreteyim dersin.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kızlara çok yüz verme :D ben olsam iyi bi PC toplar ucuz da bi telefon alırdım. Ucuz bi windows phone alabilirsin. O seni götürür bi şekilde. Ama iyi bi telefon alıp PC yi toplamazsan daha sıkıcı olur bence. İyi bi bilgisayarla neler yapabileceğini düşün. Kızları eve çağırır gel sana lol öğreteyim dersin.

Iyi taktik :D :D