Pc mi PS4 mü ?

berkqycqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bildiğinniz gibi teog diye bi sınav var bu sınav bitince ödül olarak pc veya ps4 alabilirim sizce pc mi ps4 mü almalıyım neden? Cevaplayanlara teşekkürler . :) (NOT: genellikli amacım %60 oyun için kullanacağım ve youtube kanalı açacağım evde bilgisayar yok bide pc yi toplama oyun bilgisayarı yapacağım fiyatı max.2000 ps4 ü bilionuz zaten ;)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
PS4 ile Bilgisayarda ihtiyacın olan şeyleri yapamazsın. Ama PC'de oyunda oynarsın diğer ihtiyaçlarınıda karşılarsın. Zaten youtube kanalı açacaksan PC almalısın.

berkqycqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlarım ps den de youtube a girebileceğimi ve kanalı açabileceğimden bahsetti yaklaşık 10 kişiye sordum 8 i ps4 dedi benim kafamda da pc vardı cevabın için teşekkürler

berkqycqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde arkadaşlarım gta 5 i falan online ps4 de daha çok kişi oynar gibi lwylwrle kafamı bulandırdılarda ondan düşünüyorum

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bence bilgisayar almalısın. En azından ben olsam öyle yapardım.

berkqycqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın kestane kardeşimde işte ps4 te de açılıyormuş dediler

berkqycqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu gidişle bilgisayar alıcam sanırım sağol :D ama yinede eksi artı düşünüyorum mlsf

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Youtube kanalın için pc'de daha fazla avantajlısın tabi. Video Düzenleme programlar vesayre. Sırf oyun oynamak için istiyorsan PS4 tabi 2.000 Liraya alacağın PC'den daha iyi oyun performansı verir.

berkqycqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmmm aslında evet doğru diyosun

berkqycqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video düzenleme programını hiç düşünmemiştim

berkqycqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize teşekkürler arkadaşlar sağolun

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ps4 aldığın zaman bitmiyor ki.Oyun almaya kalksan 100 tl den başlıyor.Boşuna Ps4 alma.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Pc deki seri yapabileceğin çoğu oyunun fiyatı 0 TL , Ama PS4 alsan oyunlar 100-150 TL aralığı.

Kesinlikle PC derim ben.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
konsolcular ve pc cilermi? aman he karışır buralar :D

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Bencede pc.Masrafa girmessin.yoksa pc yi tv ye bağla konsolu tak öylede oynama imkanın vr.

GenioHablador

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 sini karşılaştırman bence saçma birisi oyun konsolu diğeri ise farklı bir olay bilgisayar ile yapabileceğin şeyler neredeyse sınırsız fakat ps de öyle değil iyi düşün derim ben..

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle toplama bilgisayar tavsiye ederim. Canavar gibi oyun oynarsın. Konsol olsa şu oyuna mı biriktirsem bu oyuna mı biriktirsem. Karar veremiyosun ve çok paranı yiyor. Pcde steam indirimleri ile alırsın. İndirimleri beklemesen bile pc oyunları konsol oyunlarına göre ucuz zaten. Ben bu oyuna para vermek istemiyorum ama biraz oynayıp görmek istiyorum desen torrent denen arkadaş yardımına yetişiyor. Pcnin yanına çok hızlı bir internet taktırdın mı olay tamamdır.

hanificrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
PS4 te sadece ancak oyun oynarsın. Ama Pc de:

-Youtube kanalını rahatlıkla açarsın.

-Video Render programlarını kullanırsın fakat ps4 te video düzenleyemezsin.

-PS4 Sadece almakla bitmiyor oyunlara ücret ödeyeceksin, ama pcde öyle değil.

-Birde yeni nesil oyunlar artık bilgisayarda daha yüksek çözünürlükte oynanıyor mesela GTA 5 pc de 4k oynanılabilir.

Bu soruyu sorman bile hata ;) farklar ortada.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
PS4 te sadece ancak oyun oynarsın. Ama Pc de:

-Youtube kanalını rahatlıkla açarsın.

-Video Render programlarını kullanırsın fakat ps4 te video düzenleyemezsin.

-PS4 Sadece almakla bitmiyor oyunlara ücret ödeyeceksin, ama pcde öyle değil.

-Birde yeni nesil oyunlar artık bilgisayarda daha yüksek çözünürlükte oynanıyor mesela GTA 5 pc de 4k oynanılabilir.

Bu soruyu sorman bile hata ;) farklar ortada.
Şimdi tartışmaya girerim de gerek yok kardeşim 2 bin TL ye alınan hangi pc gta5i 4k da akıcı oynatacak ? :D:D
2bin tl civarı bir kasa toplama niyetin varsa tabiki konsol tabi suan seni idare edecek hazırda olan bir bilgisayarın varsa, Ps4 oyunları biraz pahalıdır ama işinizi bileceksiniz mesela. Benim Ps4 te plus üyeliği bitti arkadaşımın hesabını ana hesap yaptım suan plus olmadan istediğim gibi ücretsiz Online oynayabiliyorm onun dijital oyunlarını da oynayabiliyorm ,

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kesinlikle ilk alacağın şey pc olmalı ihtiyac meselesi, dersen ki ben sadece oyun oynarim tamam al ps4 ama pc çok amaçlı ps4 ilk alirsan pisman olursun

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
paran varsa ps4 yoksa pc, ps4 e dandik işe yaramaz derlerse pc alabilcek paran olması lazım :mrgreen:

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Paran varsa ps4 değil. Daha iyi bir pc topla. Ps4'ün sonu eninde sonunda ps3 gibi olucak. Ps5 çıkıcak falan. Pc alırsan yükseltme şansın var. Mesela eline para geçer biriktirmişsindir, kendininkinden daha iyi bir ekran kartı alırsın ileride. Hem herkesin dediği gibi pc çok amaçlıdır. Her işini görürsün. Bana kalırsa kesinlikle pc almalısın. Bütçeni belirledikten sonra bu forumda konu aç. Moderetörlerimiz yardım için ellerinden geleni yaparlar. En iyi sistemi toplarlar senin için. Sana gidip birleştirtmek kalır :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
PS4 daha masrafli bir eglence kutusu. PSN plus ve oyun fiyatlarina bütcem yeter diyorsaniz alin, yoksa pc fazlasiyla isinizi görecektir.

Benim tavsiyem bilgisayardan yana.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2000 tllik pc oyun konusunda ps4 ile yarışmaz zaten pc oyun konusunda yarışamaz ya. Pc hep en yeni oyunları kasmadan oynamak istiyorsan her 1-2 senede bir upragede yapacan ekran kartı olsun rami olsun sonra araya anakart falan girince zaten ps4 oyununa vereçeğin para pc ye gider ve orjinal oyun için pc de yeni bir bütçe acarsın. Ps4 te hep orjinal alman falan lazım diyip kötülüyorlar ama orjinal oyuna güncellemeler geliyor multi takılıyon falan. Örn( bf4 multi üzerine bir oyun single değil ve gta5 multide yapaçağın sınırsız sürekli güncelleme ile yeni şeyler geliyor artık tüm oyunlar multi üzerine kuruluyor)
Pc de ise ps4 oyun parası upragede gider ve korsan takılırsın ki buda multi yok demek ve korsan oyun pc ye zarar veriyor
Pc iki sene sonra teklemeye başlar ps ise 7 yıl 0 gibi çalışır. Ve pc de şuan ps4 e yetişeçek sistem yok. Grafikte yakalarsın ama kasma donma olur ve o pc ps4+oyunların 2 katı fiyatı

hkmtrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Tartışmasız Ps4. 6 aydır kullanıyorum bende senin gibi karasız kalmıştım ps4 aldım 6 yıl sonra yani 2 gün önce de laptop aldım. Bence ilk ps4 sonra kendini ayarlayınca pc almalısın.)

BaranGKTN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2000 tlye toplayacağın pc ile kayıt alarak yeni oyunları oynaman sıkıntı olabilir eğer youtube konusunda ısrarcıysan ps4 için kayıt cihazları var pste kaydettiğin videoları evinde varsa bilgisayarında az çok editlersin ps4 daha mantıklı geliyo 2000 tl yüzünden. Bende üniversitedeyim şu an hazırlık okuyorum vaktim bol bende youtube işine bulaşmayı düşünüyorum ve sistem için 4500 tllik bütçe ayırdım çünkü ancak kurtaracak gibi duruyo bu işler için