• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

pc kişisel bilgisayar hatası

bloodreina

Öğrenci
cs oynuyordum oyunun yarısında böyle bir hata verdi ;
mavi ekran içinde Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karsilasti yeniden baslatilmasi gerekiyor
pc açılırkende fanın birisi çok sesli çalıştı abartmıyorum baya sesli calisti pc patlayacak sandim sorun nereden kaynaklaniyor

cs oynuyordum oyunun yarısında böyle bir hata verdi ;
mavi ekran içinde Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karsilasti yeniden baslatilmasi gerekiyor
pc açılırkende fanın birisi çok sesli çalıştı abartmıyorum baya sesli calisti pc patlayacak sandim sorun nereden kaynaklaniyor

Sıcaklıktan dolayı olabilir , ramlerde olabilir çoğu şey yapabilir.

elektriksel bir yüklenme olabilir, psu zarar görmüş olabilir... yıldırım filan düşmüş olabilir... toprak hattı sağlıklı döşenmemiş olabilir mi?

PSU'dan kaynaklansa biraz daha farklı hata alırdın gibime geliyor fakat hiç belli olmaz.
Kontrolde önceliğin PSU olsun ekran kartını da es geçme :)

cs go gibi eski oyunlar bazen saçma salak mavi ekran çektirebiliyor. pubg lite de de ben bi kaç gündür sorun alıyordum. tam desteğe yazıcaktım ki benden önce davranıp millet şikayet etmiş 3 güne düzelttiler.
oyunlarınzın ve sürücülerinizin, her şeyin güncel olduğuna emin olun. bi de sfc /scannow komutu ile doğrulama yapın.

cs go gibi eski oyunlar bazen saçma salak mavi ekran çektirebiliyor. pubg lite de de ben bi kaç gündür sorun alıyordum. tam desteğe yazıcaktım ki benden önce davranıp millet şikayet etmiş 3 güne düzelttiler.
oyunlarınzın ve sürücülerinizin, her şeyin güncel olduğuna emin olun. bi de sfc /scannow komutu ile doğrulama yapın.
komut ne kadar sürede tamamlanıyor ben harddiskdende şüphelenmeye başladım

ssdlerde bu tarz defrag komutları pek kullanılması önerilmiyor , ssd'nin ömrünü falan azalttığını söyleniyor. Zaten w10 ssd için lazım olan trim gibi işleri otomatik yapıyor.
lan arkadaş ben o hatayı nasıl yaptım? teşekkürler. sistemde diyecek yerde ssd de yazmışım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

o işleri win 7 de yapıyor ayrıca ama trarihi geçti.