hangman
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
bilgisayar kendi kendine reset atıyo arkadaşlar neden olabilir?
kasanın kapağını hep açık tutuorum zaten, fan dönüyo. bi de home basic yüklüyken restliodu ama şimdi xp yükledim şu an resetlemio. acaba home basic çok yoruo da sıcaklıktan mı resetliodu?
Sevgili YgmuR
Olası ısınma problemlerini ortadan kaldırmak için istersen uygun bi zamanda kasanın içini tozdan temizle , Problemin ısınmadan kaynaklı olup olmadığını anlamak için Bechmark yazılımları kullanarak hem sisteminizi test edebilirsiniz hemde sistemi yorarak ısınıp ısınmadığını gözlemleyebilirsiniz , yazılımsal sebeplerle Resetleme olayını tesbit etmek bi hayli zor oluyor![]()
Turk_ST@Rs 'in dedigi gibi işletim sistein xp ise xp cdni takıp onarım yaparsan buyuk1 ihtimal sorunun çözulmuş olacaktır
ozaman size sıfırdan anlatım yapayım xp onarımı için resimleri istemeyin cunki bugun servis kapalı öncelikle başlangıc nesnesini cd yada dvd hangisini kulanıyorsanız bilemicem okuyucunuza alın ondan sonra xp cdnizi taktıktan sonra cd den önyeklemek için 1 tuşabasın dicek bu işlemi yaptıktan sonra donanımları tanıcak ondan sonra karşınıza 1 ekran cıkcak orda R tuşuna basındicek Cmdcons konsolu acılcak ondan sonra chkdsk /r komutunu girdikten sonra sistemdeki bozuklukları duzelticek eer bu işlemden sonra tekrardan resetlemeyapıyorsa pc aldıgınız servise götürmezinizde fayda var buyuk 1 ihtimal ramlarden yapıyor olabilirTesekkurler
Bechmark bu yazilimi nette bulabilirmiyim pahali bir seymi satinmi almam gerek ?
ve en son olarak ,Neler yapabilirim (benim bir bayan oldugumu dusunun oyle yardimlarda bulunur iseniz ) daha cok sevinecegim. Tskler SevgilerimleKod:Turk_ST@Rs 'in dedigi gibi işletim sistein xp ise xp cdni takıp onarım yaparsan buyuk1 ihtimal sorunun çözulmuş olacaktır