alioskiiii
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 134
Max 500tl var. Rx570 ryzen 5 ve 8ram 120ssd fln yiyebilcek power suplly ile beraber kasa tavsiyesi (kasa ışıklı bireyler olursa daha iyi olur)
500wat yermi bide tasarımı daha güzel birşey mesela düz cam ışıklı fan gibimax 500TL demişsin fakat bu hem kasa hemde psu için pek yeterli bir rakam değil,60TL daha ekleyip şu kasayı almanı öneririm.
500TL altında kasa+psu larda çok aşırı güçsüz psu lar var,senin sistemi bir ihtimal çalıştıramayabilir bile.Dark Sentinel 500W 80+ Bronze Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası Fiyatı
Dark Sentinel 500W 80+ Bronze Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Şık istersen şu var fakat psu su berbat,sistemi çalıştırmama ihtimalinin olduğunu düşünüyorum.500wat yermi bide tasarımı daha güzel birşey mesela düz cam ışıklı fan gibi
Aynn met in önerdiği güzelmiş beğendim onu alabilirimŞık istersen şu var fakat psu su berbat,sistemi çalıştırmama ihtimalinin olduğunu düşünüyorum.
Kaliteli bir 500W seni sistemine her türlü yeter,hatta 450W bile yetebilir ancak kaliteli olmalı.
met 35 in önerdiğini alabilirsin,içindeki psu nun modelini bir türlü bulamadım fakat ancak o var,onu alabilirsin.
Dark Spirit 500W USB 3.0 12cm Kırmızı Led Fanlı Oyuncu Fiyatı
Dark Spirit 500W USB 3.0 12cm Kırmızı Led Fanlı Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com