PC kapanmama sorunu

serkanuluzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar size bir sorunum hakkında danışacağım ben yeni bir pc aldım casper'in http://www.casper.com.tr/tr/ct-panel/UrunDetay.aspx?intStockNo=465 bu ürününü ve içinde vista home basic geldi sorunum şu ben bilgisayarı başlat kapattan bilgisayarı kapat diyorum ve bilgisayar kapanıyor.hiç ses gelmiyor yalnız usb ye takılı olan bluetooth un ışığıyla wifi ışığı yanıyor pc den ses yok ve ben kapalı olduğunu düşünüyorum.ama bilgisayarı 5 6 saat sormna power dugmesıne basıp acmaya calısıyorum ve masaustu 3 sn gelıyor ve kapatırken acık kalan msn windows media player klosorler geri duruyor ve ben sook oluyorum acaba bılgısayar kapanmıyormu yoksa bu bir özellikmi ? lutfen yardım edın elektrık bosunamı harcıyor bu bılgısayar butun gun acık kalmak zorundamı yoksa bu bir ozellıkmı ilk defa vista kullanıyorum k bakmayın.

serkanuluzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayrıca antivirüs falanda açık duruyor.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bilgisayarı kapatmak yerine uyku moduna alıyor olabilirmisin ? Ozamanda sabit diski falan kapattıgı için ses gelmez

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ekli dosyayı görüntüle 999Vista pclerde başlata tıklayınca kapama işareti olan yere basmayacaksın.yine onunla aynı satırda olan sonda bir ok var sağa doğru o oka tıklayıp bilgisayarı kapat a tıklayacaksın.

serkanuluzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hmm anladım ben direk baslata basıp kapama isareti cıkan yerdne yapıyordum
peki pc acıkmı kalıyor oyle yapınca

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
zorhak arkadaşım anlatmış orda sağ tarafında ok a tıklayıp bilgisayarı kapat a tıklıycaksın

senin eski yaptıgın şekilde pc açık kalıyodu
ama bu şekilde kapatırsan normal şekilde kapatmış olursun ;)

başlık düzenlenip işletim sistemleri bölümüne taşındı