Pc İyimi Sizce

cetepolissss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu pc yi aldım iş görürümü sizce iyimi ekran kartı işlemci anakart felan nasıl hardisk bnde var o sorun değil fotoraf koyuyorum oyun için genellikle zaten ek de yapacam
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://n1308.hizliresim.com/1d/f/rfz7x.png[/URL][/IMG]

mhmtsln2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek bir sorum olacak. Bu bilgisayara kaç para verdin ?

Ekran kartı çöp. Oyun oynamak istiyorsan bilgisayarı hiç kullanmadan iade et. Bütçeni bilmediğim için böyle konuşuyorum. Ses kartı neden aldın. Anakart da ses kartı var. Ona fazladan para vermişsin. Ne kadar bütçen vardı bilmiyorum ancak böyle crysis tarzı oyunlar oynamak için aldıysan az önce de dediğim gibi iade et. para biriktir. kat kat daha iyisini alırsın.

cetepolissss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım ekran kartını sorun etme bnd var harci takıcam onu baska ney kötü

- - - Mesaj Güncellendi - - -

fiyatı 300 tl hocam yani ekran kartı sorun etmeyın 4 gb ram daha takcam falna iyi olrmy işlemci nasıl

sumeyrademirci

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence o kadar iyi bir makine değil daha kaliteli donanımlar kullanabilirsin ekran kartı fazla iş görmez, anakartı hakkında biraaz daha araştırma yapsan daha iyi olur teşekkürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5 kurus etmez bundan vazgeç. forumda az gez daha uygun düzülmüş sistemler var onlara bak onlardan birini al.

vbb_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok eski bir bilgisayar dostum bu oyun oynatmaz sana üzgünüm.Eski ve küçük oyunları oynayabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim bilğiyarim 2012 casper nirvana sistemim 2013 oyunlarini kaldirabilir mi sistemim şöyle ram:4gb ekran karti:nvidia 630m-2732 mb hard disk:280 gb anakart:intel hd grafic