Pc iyi ama..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bb21bb21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bb21bb21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar abiler kardesler.
Oncelikle konum yanlis yerde mi bilmiyorum yanlissa ozur dilerim. Sorunun windows 10 dan kaynaklandigini dusunuyorum..
Windows 10 gtx950m ekran kartli 8 gb ramli i5 480H ekran kartli laptop aldim birkaç ay önce. Ama bilgisayarda kasma meydana geldi baya bi. Knight online oyununu dahil oynarken eski gt310 ekran kartli bilgisayarimin aldigi performansi aliyorum. Kasma mevcut 30 fps civari aliyorum. Bu sorun nedendir ne yapmam gerekir ekran karti guncellemesini de 1 hafta önce aldim halbuki..
Ayrica youtube falan internette (microsoft edge tarayicisi) gezerken de videolar geç başliyor bastigim linkler de gec açiliyor baya. Sayfa yuklenmesi degil yani linke tikliyorum 3-5 saniye sonra sekmesi acıliyor. Yardim ederseniz cok sevinirim. İyi forumlar iyi geceler..

mkocturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Laptop mekanik hard diskli mi yoksa ssd mi takılı ilk önce onlar önemli bir de windows 10 nvidia çok çektiyor bende windows 10 yükledim geri döndüm windows 7 ye yani demem o ki ya işletim sisteminden dolayı ya da mekanik diskten dolayı.

mkocturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İşletim sisteminden dolayı muhtemelen sana önerim dual boot yapıp windows 7 yükleyip aynı sorunu yapıyor mu diye kontrol etmen tabi bunu yaparken dikkatli olman gerekli örnek vermem gerekirse benim C sürücümde windows 10 yüklü diğer D sürücüsünde win 7 disk bölmesi açarken belirli bir isim ver ve iki sistem arasında geçiş yapman için bootloader var onu kurman gerekli bunları yaparken yardımcı video izlemeni tavsiye ederim.Eğer windows 7 de aynı sorun yaşıyorsan o bilgisayarda yazılımsal değil donanımsal sorun vardır demektir aldığın yere herşeyi sıfırlamış şekilde götür çünkü windows 7 attığını görürlerse kullanıcı hatası diyip gönderebilirler.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Merhaba arkadaslar abiler kardesler.
Oncelikle konum yanlis yerde mi bilmiyorum yanlissa ozur dilerim. Sorunun windows 10 dan kaynaklandigini dusunuyorum..
Windows 10 gtx950m ekran kartli 8 gb ramli i5 480H ekran kartli laptop aldim birkaç ay önce. Ama bilgisayarda kasma meydana geldi baya bi. Knight online oyununu dahil oynarken eski gt310 ekran kartli bilgisayarimin aldigi performansi aliyorum. Kasma mevcut 30 fps civari aliyorum. Bu sorun nedendir ne yapmam gerekir ekran karti guncellemesini de 1 hafta önce aldim halbuki..
Ayrica youtube falan internette (microsoft edge tarayicisi) gezerken de videolar geç başliyor bastigim linkler de gec açiliyor baya. Sayfa yuklenmesi degil yani linke tikliyorum 3-5 saniye sonra sekmesi acıliyor. Yardim ederseniz cok sevinirim. İyi forumlar iyi geceler..

Eğer sonradan meydana geldiyse sorun sistem geri yükleme yapabilirsin. En yeni sürücü en iyi sürücü demek değil daha eski fakat güvenilir bir sürücü kurmanı , tarayıcıda edgeye bulaşmamanı öneririm. Driverları gözden geçir derim ben.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Tarayıcı olarak firefox kullan

Bb21bb21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gece bilgisayari uzun secenek olarak 0 ladim. Boyle bir deniyicem yoksa windows 8 ya da 7 ye geri dönücem. Yardimlarinizi dikkate alicam arkdslar iyi forumlar

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
sorun 4. millenium faciasından kaynaklı... çözümü yok... belki DX12 ile geçebilir ama DX12 oyunlarda...

Bb21bb21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçti acikcasi 200 fps. Teşekkürler