- Reaksiyon puanı
- 6,991
Ürün sağlamsa neden olmasın?Kutudan çıkınca iade olurmuki ?
Ürün sağlamsa neden olmasın?Kutudan çıkınca iade olurmuki ?
En iyisi pc içini açıp resmini atmak demiÜrün sağlamsa neden olmasın?
Ya şu an gerek yok, RAM'in ne tür olduğunu öğrendik. Sıkıntı yaşamazsın yani.En iyisi pc içini açıp resmini atmak demi
Paketini kirmadan nazikce aciyim olmassa gonderirim kargoylaYa şu an gerek yok, RAM'in ne tür olduğunu öğrendik. Sıkıntı yaşamazsın yani.
1333 mhz ya 1600 de sıkıntı olurmu ondan dedimYa şu an gerek yok, RAM'in ne tür olduğunu öğrendik. Sıkıntı yaşamazsın yani.
1600 olan 1333 de çalışacak. Birşey olmaz yani.Paketini kirmadan nazikce aciyim olmassa gonderirim kargoyla
Mesaj otomatik birleştirildi:
1333 mhz ya 1600 de sıkıntı olurmu ondan dedim
internet cafeciye gittim bugun, dedi içini açmadan bişe yapamam ben dedğin rami bilmiyorum o ona olmaz dedi,neyapıyım sence kendim açıpmı takıyım dedğinin rami yoksa götüriyimmi1600 olan 1333 de çalışacak. Birşey olmaz yani.
En sağlıklısı kendin takman, her zaman.internet cafeciye gittim bugun, dedi içini açmadan bişe yapamam ben dedğin rami bilmiyorum o ona olmaz dedi,neyapıyım sence kendim açıpmı takıyım dedğinin rami yoksa götüriyimmi
Ssd taktirdim birtane epey hızlandıEn sağlıklısı kendin takman, her zaman.
SSD eski ya da ortalama sistemlerin ilacı resmen, RAM de takarsan uçucaktır.Ssd taktirdim birtane epey hızlandı
Şu anki hızı yeterli oldu, bilgilendirigin icin teşekkür ederimSSD eski ya da ortalama sistemlerin ilacı resmen, RAM de takarsan uçucaktır.