Pc hızına çözüm aranıyor (:

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sn.Arkadaşlarım,

Şuanda bir yerde misafirlikteyim.Buradaki Pc'nin derdini anlamış değilim sizlerden yardım bekliyorum.

Arkadaşlar buranın "msn"si çalışmıyor. E-buddy ile de giremiyorum. Her seferinde farklı bir hata kodu veriyor:sorry2:. Nedenini nette araştırdım ama bulamadım. Netteki çözümleri de denedim ama olmadı.

Buradan Sdn'ye girmek istedim ama 1 saate bağlanabildim. Facebook'a bile giremiyorum ya (: Daha doğrusu bir kaç siteye girme problemi var. f5 yapıyoruz sürekli pc'nin keyfi gelirse bağlanabiliyoruz.
AMD Sempron(tm) Processor 2600+1.61 Ghz, 768 Mb Ram e sahip. Diğer hangi bilgileri istiyorsanız yine yazabilirim.

Bu arada format atıldı bugün pc'ye. Herhangi bir program yüklenmedi. Gerekli olanlar hariç tabi. Bağlantı yarıdan sonra kopuyor gibi görünüp donuyor ama aslnda bağlantı da bir problem yok, durdurup tekrar yükle yapmak zorunda kalıyoruz.

Adsl de herhangi bir problem yok. Arıza bölümü de arandı. Modem resetlendi tekrar açıldı ama yine de sorun nedir bulamadık. Çözüm arıyoruz (: Help me. Please...:innocent:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
bulunduğun yerde adsl bağlantisinda lokal bir sorun olabilir telekom hata kabul etmez sorun bizde demez işlemcinle ram in internet hızına etken olacagını zannetmiyorum

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sn.Arkadaşlarım,

Şuanda bir yerde misafirlikteyim.Buradaki Pc'nin derdini anlamış değilim sizlerden yardım bekliyorum.

Arkadaşlar buranın "msn"si çalışmıyor. E-buddy ile de giremiyorum. Her seferinde farklı bir hata kodu veriyor:sorry2:. Nedenini nette araştırdım ama bulamadım. Netteki çözümleri de denedim ama olmadı.

Buradan Sdn'ye girmek istedim ama 1 saate bağlanabildim. Facebook'a bile giremiyorum ya (: Daha doğrusu bir kaç siteye girme problemi var. f5 yapıyoruz sürekli pc'nin keyfi gelirse bağlanabiliyoruz.
AMD Sempron(tm) Processor 2600+1.61 Ghz, 768 Mb Ram e sahip. Diğer hangi bilgileri istiyorsanız yine yazabilirim.

Bu arada format atıldı bugün pc'ye. Herhangi bir program yüklenmedi. Gerekli olanlar hariç tabi. Bağlantı yarıdan sonra kopuyor gibi görünüp donuyor ama aslnda bağlantı da bir problem yok, durdurup tekrar yükle yapmak zorunda kalıyoruz.

Adsl de herhangi bir problem yok. Arıza bölümü de arandı. Modem resetlendi tekrar açıldı ama yine de sorun nedir bulamadık. Çözüm arıyoruz (: Help me. Please...:innocent:

Verdigi hata kodlari neler?
Modem usb/network hangisi.
isletim sistemi ve servis pakei bilgileri neler?
varsa ag ayarlari ve sistem bilgileri verebilirsen belki daha kolay cozulur sorunun.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Herşeyi kontrol etmişsin zaten ne kaldı ki :)

Allah yardımcın olsun.

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Verdigi hata kodlari neler?
Modem usb/network hangisi.
isletim sistemi ve servis pakei bilgileri neler?
varsa ag ayarlari ve sistem bilgileri verebilirsen belki daha kolay cozulur sorunun.

Her seferinde farklı hata kodu veriyor. Sabit bir kodu yok. Sildik tekrar yükledik ama hep aynı... İE'de msn var, msnenin düşük sürümü. Ona da girerken donuyor. Onu hiç açmıyor.
Windows Xp kullanılıyor. Servis paketi bilgisini bilmiyorum açıkçası.
Ağ ayarları derken neyi kastettiğinizi de anlayamadım. Sorry :whistling:

- Türk telekom kabul etmez diye bir şey yok. Çünkü abim adsl arıza da çalışıyor ;)buraya da bakıldı herhangi bir problem gözükmüyormuş. Olsa söylerdi...

-mert

Asistan
Reaksiyon puanı
0
farklı virüslerde bu hatayı verdiriyor olabilir kaspersky nin 2010 sürümü ile bi tarat tabi ilk önce kasperskyi güncelle bşy bulamazsa format at :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Kaç ay geçmiş aradan :D arkadaş misafirlikten gitmiş gelmiş gitmiş gelmiş ohoo :D

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Hortlak var :) Eski konudur lütfen bulaşmayın :)