• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

PC hikayelerimiz :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ben arkadaştan aldığım format Cd'sinin imajını bilgisayara attım daha sonra kullanırım diye ve sonra bi gün Pc açılmadı Dedim bende format CD'si olcaktı lan dedim kendi kendime ben bunun imajını Pc'ye kopyaladım şimdi Pc açılmıyo Nasıl Yapacaam Felan 1 2 hafta Cd'si olan arkadaşı beklemek zorunda kaldım Eee o zaman her yerde bulamıyoz tabii Cd'leri

Arkadaşlar sizin de böyle En cok ta Pc`de ilk deneyimleriniz sonucu yasadiginiz hikayelerinizi paylasirsaniz forun olarak cok memnun oluruz :)

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende birgün arkadaşın pc bozulmuş eve getirdim neyse deniyorum artık hdd ye bakıyorum ramlara falan ram bozukmuş benim ramı taktım sonra kız arkadaşım aradı bulaşım acil neyse ramı pc de unuttuk eve geldim arkadaşa pc yi verdim bi baktım benim kasa açık ram yok sonra aradım falan ertesi günü gittim aldım ama fena afallamıştım :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Sene 96 mahallemize internet cafe açıldı..açan da arkadaş..beni gördü gecerken --gelsene ya bilgisayarları açmayı bilmiyoruz...dedi

Girdim baktık 10 dakka filan su dügme bu düğme ugrastık..o sırada bizim komsu cevdet abi geçiyordu onu cagırdık öğretti bize:)))

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sene 96 mahallemize internet cafe açıldı..açan da arkadaş..beni gördü gecerken --gelsene ya bilgisayarları açmayı bilmiyoruz...dedi

Girdim baktık 10 dakka filan su dügme bu düğme ugrastık..o sırada bizim komsu cevdet abi geçiyordu onu cagırdık öğretti bize:)))
Sene 1996 İnternet cafe :S kac pc vardı. İşletim sistemleri neydi ram fln merak ettim dogrusu :S:S Windows 95 mi kuruluydu :wacko:

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sene 2008 ben eve bilgisayarı yeni aldım
zorhak abi gibi eskilerden değiliz
film nasıl kaydedilir diye sorular sorduğumu hatırlıyorum