PC Güvenliği için Öneri

saluhtemuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar oyun,hotmail vs. hesabı güvenliği için kaspersky tarzı yüksek güvenlik programlarından çok bilgisayarı yormayan minumum düzeyde hangi programları kurmam lazım ? Bilgisayarımda zemana antilogger ve McAfee siteadvisor yüklü bunlar yeterli midir ?
Son olarak comodo firewall nedir mesela virüslü bir dosya indirdim antivirüs gibi uyarı verip temizler mi ?

mrgogo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu konu ile ilgili birsürü arkadaş birsürü yorumda bulunacaktır büyük ihtimalle ancak 10 senedir bu sektörde çalışan biri olarak kendi evimde kullandığım programları aşağıda belirttim, bilgisayar sistemlerine olan bilgim yüzünden virüs programı kullanmıyor olsam bile hiçbir zaman virüs girmeyecek bilgisayarımda en az sistemi yoran programlar bunlardır.

-Eset Smart Security 7 (Lisans Problem çıkarmasın diye tukero'nun TNOD programını kullanıyorum. Bilgisayar her açıldığında internetten bulduğu lisan'ı anti-virüs programıma otomatik giriyor.
-Malwarebyte (Ayda 1 kere taratıyorum, anlık olarak çalışmıyor)
-ADWCleaner (Bilgisayarımda bişey olduğunu şüphelenirsem çalıştıracağım bir diğer program)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Eset Smar Security ve Zemana kullanıyorum. Zemana ne faydası var çözemedim.

saluhtemuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
teşekkürler arkadaşlar,zemana'ya gelirsek faydalı bir program ramde harcamıyor kalsın derim bilgisayarında.

FastFooD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba saluhtemuz ,
Size öneri yapabileceğim Ram dostu yazılım Microsoft Security Essential olacaktır.Eğer ki işletim sisteminiz lisanlı orijinal yazılımsa bu yazılımı kurunuz.Lisans durumu yoksa sistemin korsan olarak yakalanabilir :)
Otomatik güncelleme seçeneği mevcuttur.Sürekli fixlenip versiyon getirilmektedir.Başarılı bir adım atmaya başladılar :)
Ancak belirteyim,zararlı yazılımlar ile uğraşıyorsanız yeterli seviyede güvenlik sağlamayacaktır.
Buna Ek olarak,
Eset Nod 32 V7 Gerçekten başarılı durumda artık.Bende bunu kullanıyorum.Kendini virüs görüp,sistemi çökertme durumu çözülmüş durumda.3 aylık deneme lisansı şuan mevcuttur.Deneyip karanızı verebilirsiniz.
Buna da ek olarak Avira tavsiyem olacaktır.Kullanım süresi yoktur,yeterli seviyede güvenliği sağlar,ram dostudur.
Kolay Gelsin.

bybursa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eset smart security
adw cleaner
hitmanpro
kuıllan gerisini merak etme sen