Pc gpu ile telefon gpu karşılaştırması nasıl yapılır ?

KaramelliPC

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Dünya fani ölüm ani kimsenin yeri yok yani
Merhaba sdn form gezginleri. pc de bir android emülatör kullanıyoruum. r7 240 ekran kartım var
mali t-880 ile performans karşılaştırması yapmak istiyorum telefonda oyunlarım kasıyor.
pc bütün oyunları akıcı bir şekilde oynıyabilirmiyim.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Merhabalar. Bu karşılaştırmayı yapmanıza pek anlam veremiyorum. Zaten günümüz pc ekran kartları mobil GPU'lara göre daha performanslı olacaktır. Yanlışsa düzeltin. Bu arada PC'de hangi Android emülatörünü kullanıyorsunuz? Bir ara ben Android emülatörü olarak Bluestacks'ı kullanmıştım.

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Merhabalar. Bu karşılaştırmayı yapmanıza pek anlam veremiyorum. Zaten günümüz pc ekran kartları mobil GPU'lara göre daha performanslı olacaktır. Yanlışsa düzeltin. Bu arada PC'de hangi Android emülatörünü kullanıyorsunuz? Bir ara ben Android emülatörü olarak Bluestacks'ı kullanmıştım.
Bende Bluestacks kullandım fakat telefonumda ki oyun performansı alamadım...

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165

KaramelliPC

Asistan
Reaksiyon puanı
16

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
AMD Radeon R7 250 bu sitede nerdeyse tüm masaüstü, dizüstü ve telefon gpu larının sıralaması mevcut. Karşılaştırmadan ziyade sıralamayı görebilirsiniz.

KaramelliPC

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Peki ya oc konusuna geçelim benim telefonum rootlu root programı ile oc yapabiliyorum. pekiya bu android emülatörlerde driver v.s gibi programlar yüklenemiyor ya ben şimdi normal bir şekilde pc den oc yapıp ve performans azaltsam emülatöre herhangi bir tepkime verirmi ?