ÇolakPiyanist
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
merhaba ben bilgisayarımı yaklaşık 3 sene önce aldım. öncelikle sistemim şu şekilde.
İşlemci: AMD FX-8370 eight-core processor
4 GHz
Ram: 8 GB
İşletim sistemi: 64 Bit
Ekran Kartı: NVİDİA GeForce GTX 960
Ana Kart: ASUS M5A97 LE R2.0 (güncel)
gayet iyi bir bilgisayar olduğunu düşünüyorum ama fps sorunu ortaya çıkmaya başladı 15 fps e kadar düşmeye, arada sırada donmaya başladı anlam veremedim sıkıntım devam edince oynadığım oyundaki (league of legends) desteğine başvurdum bir kaç program yükletip bilgisayarımı incelediler (konuşmalarımız ektedir). format attım ve halen daha sorunum çözülmeyince bilgisayarımın içini temizledim.başka bir oyun yükledim (for Honor) bunu oynayınca donmalar daha sıklaşıyor pc ısınıyor (elimle ölçtüm
) günde 10 kere felan donmaya başladı artık, yardım ederseniz çok memnun olurum .
İşlemci: AMD FX-8370 eight-core processor
4 GHz
Ram: 8 GB
İşletim sistemi: 64 Bit
Ekran Kartı: NVİDİA GeForce GTX 960
Ana Kart: ASUS M5A97 LE R2.0 (güncel)
gayet iyi bir bilgisayar olduğunu düşünüyorum ama fps sorunu ortaya çıkmaya başladı 15 fps e kadar düşmeye, arada sırada donmaya başladı anlam veremedim sıkıntım devam edince oynadığım oyundaki (league of legends) desteğine başvurdum bir kaç program yükletip bilgisayarımı incelediler (konuşmalarımız ektedir). format attım ve halen daha sorunum çözülmeyince bilgisayarımın içini temizledim.başka bir oyun yükledim (for Honor) bunu oynayınca donmalar daha sıklaşıyor pc ısınıyor (elimle ölçtüm