Pc den kaliteli ses kaydı için.....

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
pc den kaliteli ses kaydı için hangi programı önerirsiniz.Ses Kaydederken bir yandan da biz kulaklıktan sesimizi duyacağız ama :)

Baron01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cool edit pro 2.1 öneririm ben rap kayıtlarını bununla alıyordum.

Baron01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anfiden mi alıyorsunuz sizde sesi.ben anfiyi bağladım işte ses çok cızırtılı çıtkı programla olur mu ki
Hayır ben normal ekipmanlarla alıyordum amfi bağlamadım hiç ama amfiyi iyi ayarla pc de ses ayarlarına bak stereo karışımı felan açık kalmasın mikrofon ayarlarında db'leri ayarla mikrofon olarak ne kullanıyorsun?

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Hayır ben normal ekipmanlarla alıyordum amfi bağlamadım hiç ama amfiyi iyi ayarla pc de ses ayarlarına bak stereo karışımı felan açık kalmasın mikrofon ayarlarında db'leri ayarla mikrofon olarak ne kullanıyorsun?

sen normal ekipman derken ne demek istedin.ben mikrofon kullanacağımda

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
kardeşim sen ne için kullanacaksın mikrofonu şarkımı söyliceksin ne yapacaksın amfi niye bağladın mikrofunun prof mu senin

konunun başında amfinin fotosu var ve record çıkışı var biz bunu pc mikrofon girişine bağladık ve org ve mikrofon ile babam söylecek bende kayıt yapacaktım ama ses cızırtılı çıkıyor

Baron01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konunun başında amfinin fotosu var ve record çıkışı var biz bunu pc mikrofon girişine bağladık ve org ve mikrofon ile babam söylecek bende kayıt yapacaktım ama ses cızırtılı çıkıyor
konunun başında foto felan göremedim ben ona göre yorum yapardım yoksa mikrofonu amfiye bağladıysan öyle kullanıyorsan amfiden ayarlaman lazım pcye bağladıysan pcdeki ses ayarlarına bakman gerekiyor desibel leri düşür demek istediğimi anladınmı

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
konunun başında foto felan göremedim ben ona göre yorum yapardım yoksa mikrofonu amfiye bağladıysan öyle kullanıyorsan amfiden ayarlaman lazım pcye bağladıysan pcdeki ses ayarlarına bakman gerekiyor desibel leri düşür demek istediğimi anladınmı

pardon resim burada değilmiş amfiden ayarlamaları yaptık org'un sesi hiç iyi gelmiyor mikrofon yine iyide siz nasıl yaptınız

Baron01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pardon resim burada değilmiş amfiden ayarlamaları yaptık org'un sesi hiç iyi gelmiyor mikrofon yine iyide siz nasıl yaptınız
kardeş ben org amfi felan kullanmadım pcye uygun normal dinamik mikrofon kullandım ben bağlantılara bak kabloları kontrol et olmadı internetten detaylı araştır diyebileceğim bukadar

VenatoR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ses kartınız ne kadar kaliteliyse kayıtta o kadar kaliteli olacaktır