Adobe audition kullan.pc den kaliteli ses kaydı için hangi programı önerirsiniz.Ses Kaydederken bir yandan da biz kulaklıktan sesimizi duyacağız ama![]()
Adobe audition kullan.
Anfiden mi alıyorsunuz sizde sesi.ben anfiyi bağladım işte ses çok cızırtılı çıtkı programla olur mu kicool edit pro 2.1 öneririm ben rap kayıtlarını bununla alıyordum.
Hayır ben normal ekipmanlarla alıyordum amfi bağlamadım hiç ama amfiyi iyi ayarla pc de ses ayarlarına bak stereo karışımı felan açık kalmasın mikrofon ayarlarında db'leri ayarla mikrofon olarak ne kullanıyorsun?Anfiden mi alıyorsunuz sizde sesi.ben anfiyi bağladım işte ses çok cızırtılı çıtkı programla olur mu ki
Hayır ben normal ekipmanlarla alıyordum amfi bağlamadım hiç ama amfiyi iyi ayarla pc de ses ayarlarına bak stereo karışımı felan açık kalmasın mikrofon ayarlarında db'leri ayarla mikrofon olarak ne kullanıyorsun?
kardeşim sen ne için kullanacaksın mikrofonu şarkımı söyliceksin ne yapacaksın amfi niye bağladın mikrofunun prof mu seninsen normal ekipman derken ne demek istedin.ben mikrofon kullanacağımda
kardeşim sen ne için kullanacaksın mikrofonu şarkımı söyliceksin ne yapacaksın amfi niye bağladın mikrofunun prof mu senin
konunun başında foto felan göremedim ben ona göre yorum yapardım yoksa mikrofonu amfiye bağladıysan öyle kullanıyorsan amfiden ayarlaman lazım pcye bağladıysan pcdeki ses ayarlarına bakman gerekiyor desibel leri düşür demek istediğimi anladınmıkonunun başında amfinin fotosu var ve record çıkışı var biz bunu pc mikrofon girişine bağladık ve org ve mikrofon ile babam söylecek bende kayıt yapacaktım ama ses cızırtılı çıkıyor
konunun başında foto felan göremedim ben ona göre yorum yapardım yoksa mikrofonu amfiye bağladıysan öyle kullanıyorsan amfiden ayarlaman lazım pcye bağladıysan pcdeki ses ayarlarına bakman gerekiyor desibel leri düşür demek istediğimi anladınmı
kardeş ben org amfi felan kullanmadım pcye uygun normal dinamik mikrofon kullandım ben bağlantılara bak kabloları kontrol et olmadı internetten detaylı araştır diyebileceğim bukadarpardon resim burada değilmiş amfiden ayarlamaları yaptık org'un sesi hiç iyi gelmiyor mikrofon yine iyide siz nasıl yaptınız