Pc den 8 Liraya Sınırsız İnternetiniz Olsun Mu

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
pc studio özellikli bir cep telefonu sahibi iseniz bilgisayarın usb girişinden telefona bağlanan veri aktarım kablosu alalım google dan pc studio indirelim vodefon dan aylık 8 liraya limitsiz cep net paketi alalım telefonu pc ye bağlayıp pc de studio giriş yapalım internete bağlana tıklayıp sınırsız interneti kullanmaya başlayalım hadi bakalım iyi sörfler hepinize...................

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Adil kullanım öncesi ve sonrası hız ile ilgili bir şey söylememişsin? :D

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Android telefonunuz mu var, açın wifi hotspot'u ne programa gerek ne başka bir şeye.

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
illa pc studio ya gerek yok.
ben pc studio olmadan girebiliyorum.
1. NPS kurulmuş olmalı. böylece telefonunuzun modem sürücüleride kurulmuş olacak çünkü. veya nps kurmadan elinizde modem sürücüleri varsa kurabilirsiniz.

2. modem sürücüleri kurulu olduğuna göre şu basit satırı ilgili yere yazmak olacak.
AT+CGDCONT=1,"IP","internet"
bunun için bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler-donanın-aygıt yöneticisine giriyoruz. modemler kısmı altından Samsung Mobil Modem i seçip sağ tıklıyoruz
ve özelliklere giriyoruz.

3. özelliklere girdikten sonra gelişmiş sekmesine tıklıyoruz ve AT+CGDCONT=1,"IP","internet" satırını buradaki ek başlama komutları kutucuğuna giriyoruz
ve tamam diyerek açtığımız pencereleri kapatıyoruz.

4. bundan sonraki adımda çevirmeli bağlantı oluşturuyoruz. modem olarak doğru seçim yaptığımıza emin olmamız yeterli. ve telefon numarası *99# olacak.
hepsi bu. diğer kısımları boş geçebiliriz. daha sonra bağlantımıza tıklayıp internet bağlantısını gerçekleştirebiliriz. böylece NPS yi açıp ramde boşa yer işgal etmesini de engellemiş olacağız. bu yöntem diğer samsung telefonlarda da işe yarıyor olabilir. denemekte fayda var. kolay gelsin.

son adımı uzunca açıklamak gerekirse: denetim masasına gidiyoruz. ağ bağlantılarına giriyoruz. soldaki ağ görevleri panelinden yeni bağlantı oluştur diyoruz.
çıkan pencerede seçilecekler sırasıyla:

internete bağlan
bağlantımı ben ayarlayayım
çevirmeli ağ modemi kullanarak bağlan
Iss adı olarak istediğimizi veriyoruz ve sonra
telefon no olarak *99# yazıyoruz.
sonrasında başka bir şey doldurmaya gerek kalmadan ileri ve son yapıyoruz.

ISS adı kısmında verdiğimiz isimle bağlantımız ağ bağlantılarında görünüyor olacaktır.

http://www.maxicep.com/samsung/s5603-ile-pcden-nps-kullanmadan-nete-girme-anlatim-319409.html

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
faydalı bir paylaşım olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.

aliça

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben kullaniyorum ayni dedigini 6 kb hizi belki asiyo bence kullanmayin sinirden bilgisayirinizi kirabilirsiniz :)

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
bedava fiyatına daha ne olsun..............

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
250 MB dolduktan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Veya söyle soruyum;
250 MB adil kullanım kotası doduktan sonra 128 Kbps ile ne yapmayı düşünüyorsun.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
250 MB dolduktan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Veya söyle soruyum;
250 MB adil kullanım kotası doduktan sonra 128 Kbps ile ne yapmayı düşünüyorsun.

Bu soru en çok sorulan sorulardan biri :D

Ben cep telefonumda sık sık, bilgisayarda zaman zaman kullanan birisi olarak şöyle anlatabilirim;

100 MB 3G hızında kullanıldıktan sonra 96K hıza düşüyor deniliyor, ancak hız biraz daha yüksek aslında 160 - 190K civarında. Bende böyle en azından.

Aslında bu cep telefonları için kullanıma sunulmuş bir uygulama, bende genelde cep telefonumda kullanıyorum, sık olmamakla birlikte bazen bilgisayarda kullandığım da oluyor. Cep telefonları için oldukça kullanışlı bir paket, bilgisayarlara takarak kullandığınızda ise interneti ne amaçla kullandığınız burada önemli. Basit uygulamalar da sıkıntı yaratmıyor. İnternet'te haber okumak, forumlar, bankacılık işlemleri, msn, sosyal ağlar gibi aklınıza gelebilecek hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz, tabii ki burada çerezler çok önemli...

Ama online oyun oynamak, film - dizi indirmek veya izlemek, büyük boyutlu dosyalar indirmek vs. için tabii ki uygun değil.

Reaksiyon puanı
189
Her cihazın kendine göre yazılımları var ve yıllardır kullanılan bir yöntem. Şahsen iPhone üzeriden Personal Hotspot kullanıyorum...