Pc de kullanabileceğim ses sistemi tavsiyesi. 800tl ye kadar bütçem var.

e_rkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta da belirttiğim gibi 800tl ye kadar bütcem var. Müsakil evde oturuyorum ve otomatik olarak rahatsızlık verebileceğim kimse yok :devil: bas benim için olmazsa olmazlardan biri ve diğerleride tabikide yüksek ses ve kalite :mrgreen:

eski sistemim premier pht37500. eski sistemimden memnun değildim desem yalan olur ama ömrünü doldurdu artık hazır almışkende niye daha iyisi olmasın :yes:

tavsiyeleriniz benim için çok önemli yorumlarınızı bekliyorum. kolay gelsin.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Başlıkta da belirttiğim gibi 800tl ye kadar bütcem var. Müsakil evde oturuyorum ve otomatik olarak rahatsızlık verebileceğim kimse yok :devil: bas benim için olmazsa olmazlardan biri ve diğerleride tabikide yüksek ses ve kalite :mrgreen:

eski sistemim premier pht37500. eski sistemimden memnun değildim desem yalan olur ama ömrünü doldurdu artık hazır almışkende niye daha iyisi olmasın :yes:

http://www.vatanbilgisayar.com/Hopa...aker/productdetails.aspx?I_ID=44957#allImages

800tl başka sistemlere verme

e_rkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet bakmıştım ama hem 2.1 hemde watt düşük. daha önce kullandığım sistem bile 200wat civarıydı. bu aradığım tipte bi sistem değil ve isteklerimi karşılayacağını zannetmiyorum.

e_rkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sistemi arastirdim biraz incelemesini de izledim müzik performansının pek iyi olmadıgı söyleniyor o yüzden eledim.

gokhanbilgin74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Eğer evi yıkıcak basslar arıyorsan kendin bir oto sitemi kur derim. Eğer elimden gelmez anlamam diyorsan z906 değilde bence temiz 2. el bir z5500 al. Hem daha uygun hem daha performanslı. Osmanlı top gibi bassları var cihazın. Ama müzik dinlemek için hiç bir 5.1 uygun değildir bu cihazda böyle. Sadece müzik dinliceksen aşırı bassları zaten unutup düzgün doğru dengeli bass verebilen cihazlara bakman lazım. Böyle durumda monitöe tip hoparlörlere bakabilirsin. Yada benim favori 2.1 im oan Edifier s530 dye bakabilrsin.