Pc Artık Özgürlük İstiyor

kgnrbykl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar saygıdeğer SDN ailesi...

Arkadaşlar daha önce usb portları bozulduğu için beni baya upraştıran bilgisayarım yine beni çok zorlayan şeyler çıkarıyor.Bugün itibarı ile şu sorunlar baş göstermeye başladı=
1-Bilgisayarı açmış ve oyun oynamaktaydım ve bir süre sonra höparlördenden cızırtı gelmeye başladı.Bu sesin geldiği sırada Jack takılı değildi sadece hoparlör fişe takılıydı.

2-Diğer sıkıntı bu ses gelirken ekran titremeye başladı.Baştan aldırmadım fakat daha sonra görüntünün saliselik gidip gelmesine dönüştü.Ve nihayetinde mönitör kapanıp açılmaya başladı.Açılıp kapanmaktan kastım ışığı sönüyor komple kapanıp tekrar açılıyor.

3-Bilgisayar normal başlarken Windows Yükleniyor yazısından sonra otomatik reset atmaya başladı.Hata olduğunda yeniden başlatma şeyini kapattıktan sonra da mavi ekranda "Unmountable_boot_volume" hatası aldım.Format için cd taktığımda format in belli bir aşamasına kadar sorun yokken "Kurulum başlıyor" yazısından sonra pc güç kesiyor ve tamamen kapanıyor...

Sorunlarımıxı açıkça ifade etmeye çalıştım.Bilgisayar ile uğraşmayı yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum. Bu sorunlar ile ilgili yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.