Merhaba,Arkadaşlar bugün pc nin içini güzelce temizledikten sonra kapattim fakat açtığımda pc direk bios ekranina geçiyor ne yapmak lazım ?
Merhaba,
Anakarttaki bios pilini çıkarıp takın. Daha sonra bilgisayarı açın. Karşınıza sistem özelliklerinin yazdığı bir ekran gelecek. O ekranın altında devam etmek için şu tuşa basın der. Orada hangi tuş yazıyorsa basın. Karşınıza tarih ve saati ayarlama ekranı gelecek. Buradan gerekli ayarları yapın kaydedin ve çıkın.
Resim gözükmüyor hocam. Hizliresim gibi bir yere upload eder misiniz?---- Mesajlar birleştirildi ----
Pili çıkarıp taktım bu ekrani verdi hocam f2 bastım beni yine bisoa attı Ekli dosyayı görüntüle 44290
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ordan hardiski seçtim ama yine aynı hocam ya duzelmedi şuan böyle pc http://i.hizliresim.com/vP4g6O.jpgResim gözükmüyor hocam. Hizliresim gibi bir yere upload eder misiniz?
Ayrıca BIOS'taki boot sekmesinin altından Windows veya HDD'yi seçip enter yapar mısınız?
Sorunu çözdüm hocam hardiskin güç kablosunu yanlış yere bağlamışim yerine takınca düzeldi teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinResim gözükmüyor hocam. Hizliresim gibi bir yere upload eder misiniz?
Ayrıca BIOS'taki boot sekmesinin altından Windows veya HDD'yi seçip enter yapar mısınız?