• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Pc açılışındaki exper logosunu silme yardım

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
:helpsmilie:arkadaşlar merhaba yine yeni bi sorunla buradayım şimdide sorunum ben pc yi exper marka aldım pc ilk açılışta normalde işte anakart bilgileri bios bilgileri falan çıkarya bende onlar çıkmıyo sadece beyaz bi zeminde exper yazısı çıkıyo sonnra boot ediyo benim istediğim bu yazıyı kaldırıp normal anakart açılışına kavuşmak bu konuda bi yardım alabilirmiyim acaba:helpsmilie:

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Anakartının biosunu güncelle kurtul

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Setup'a girin menüleri kontrol edin pc'ye göre menüler değişiklik gösterebilir ama içinde "display logo" yazan bir yer olmalı orayı disable yapın.Başlangıçtaki üretici logosunu atlayarak sistemi bu şekilde açabilirsiniz.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
cevaplar için teşekkürler peki bios güncelleme nasıl olacak bende güncel bios sürüm dosyası var sitesinden indirdim benim anakart ecs g31t-m7 ayrıca (mned) arkadaş bios menüsünde aradım taradım böyle bi seçenek bulamadım yinede saol.bu bios güncelleme işi mantıklı geldi ama nasıl yapıldığınıda iyice bi bilmek gerek yoksa alet elimde kalabilir değilmi nette aradım ama benim anakart ve bios uma göre bi anlatım bulamadım bilgileri tekrar vereyim (anakart markası ECS modeli G31T-M7 bios um AMİ BİOS) tekrar bi cevap alabilirsem çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Biostan kapatılması lazım pc açılırken del tuşuna bas boot seçeneklerine gir full screen logo yazıyorsa disable yap...

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Güncelleme ile o logodan kurtulamazsınız güncelleme ek özellikler verir,hata varsa onları düzeltir,tabii bios güncellemesi riskli bir iştir ona da dikkat gerekir.Bende İntel anakart var boot anamenüsü içinde "full screen logo display" menüsünden kapatıyorum başlangıçta çıkan logoyu.

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Güncelleme ile gitmez ama bios'ta ayarı vardı ordan kapatılabilir.

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
mecbur kalmadıkça bios güncellemesi yapmamanızı tavsiye ederim. çalışıyorsa elleşmeyin

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
doğru güncelleme ile uğraşma biostan gerekli ayarları yap

svksy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Satıcı firmanın logosunu biosa yazabileceğini sanmıyorum.Bence anakarttaki pcı slotlarından birine küçük bir anahtar takmış olabilirler.Böylece format atılmasını da engellemiş olurlar.Kasayı açın. Slotları kontrol edin.Anahtar takılmış ise sökün.

Reaksiyon puanı
0
Her Özel Firma Kendi Logosunu Koyarlar ama gerçek resmi sitesinde ise indirdiğiniz bios dosyasını atarsanız kurtulursunuz . Selamlar. Mersin KAYACAN Bilgisayardan Ben OSMAN.