Sürekli kesintilere mağruz kalırsa sisteminiz kalıcı olarak bozulabilir.Pc açıkken yanlışlıkla veya elektrik kesintisi sebebiyle güç kaybı yasanmasi PC bileşenlerine büyük bir hasar verir mi
Evet değer.UPS harici jeneratör gibi bir şey mi yada fiyatına değer mi
Olur çünkü ani dalgalanmaların gerilimi ne kadar yüksek olursa akım da o kadar sert olabilir, kasa için bir ups iyi olur hele hele pahalı bir sisteminiz var ise veya çok elektriklerin kesilip geldiği bir mahalde bulunuyorsanız...Peki anlık gidip gelmesi daha büyük bir sorun olabilir mi
Bilgisayarınız bozulmadan bir UPS ile korumanız şart.Peki anlık gidip gelmesi daha büyük bir sorun olabilir mi
Anlık ve sürekli kesintilere karşı tavsiyemizi sunduk manuel olarak çalışan bir bilgisayarı aniden gücünü kesmek direk olarak bozmaz ama hasar verir.Açıkçası bilgisayar i yeni aldım yaklaşık 5000 TL ye ve biraz kaygiliyim sanirim elektrik kesintileri yaşanmıyor ama bugün yanlışlıkla anahtar kontrollü 5 li prizi PC açıkken açıp kapattım içime de bı kurt düştü dediğim gibi yeniyim biraz sizi de ugrastiriyorum ama çok teşekkürler