Pc açık görüntü yok

Razzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ben yeni bi sistem topladım şu şekilde;
Rx 570 (eski pcden kaldı yeni pcye taktım)
R3 3200g
8gb ddr4 3000mhz ram
B450m s2h anakart
Fsp 500wat psu
Sorun tamda burda rx 570 takıyorum göruntu gelmiyor r7 240 takıyorum göruntü geliyor watt hesaplama sitesine girdim 500wat yetiyor sizce rx 570 sorunlumu veya bi çözumu varmı

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Arkadaşlar ben yeni bi sistem topladım şu şekilde;
Rx 570 (eski pcden kaldı yeni pcye taktım)
R3 3200g
8gb ddr4 3000mhz ram
B450m s2h anakart
Fsp 500wat psu
Sorun tamda burda rx 570 takıyorum göruntu gelmiyor r7 240 takıyorum göruntü geliyor watt hesaplama sitesine girdim 500wat yetiyor sizce rx 570 sorunlumu veya bi çözumu varmı
Kablolarını takıyorsunuz değil mi RX 570'in güç bağlantılarını?

Razzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aynen takıyorum ama görüntü gelmiyor klavye mouse ışıkları yanıyor

KTMR

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Aynen takıyorum ama görüntü gelmiyor klavye mouse ışıkları yanıyor
Hocam bende de olmuştu. RAM'i tam takamamış olabilirsiniz. Ekran kartı tam oturmamış veya önceden çalışıyorsa, yerinden oynamış olabilir. Soketlere tam girip girmediğini içini açıp kontrol edin. Eğer herhangi bir sıkıntı yoksa, monitörünüz bozulmuş ya da kullandığınız HDMI/VGA kablosu çalışmıyor olabilir.

Razzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Başka bir ekran kartında çalışıyor ama pc yani görüntü geliyor rx 570 de gelmiyor giriş hdmi girişi bozuk olabilirmi

Oyun Gemisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Öncelikle PC'ni bir televizyona bağla VGA kablosu ile eğer görüntü geliyorsa monitöründe bir sıkıntı vardır,
eğer yine gelmiyorsa RAM lerini kontrol et RAM slotlarına üfle toz kaçmış olabilir,Bilgisaarını tek RAM ile çalıştırmayı dene eğer RAM slotlarından biri yanmış ise bu soruna neden olur,RAm lerini bir silgi ile sil,UMARIM DÜZELİR DAHA ÖNCE BENDE KARŞILAŞTIM.Kolay Gelsin.

KTMR

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Başka bir ekran kartında çalışıyor ama pc yani görüntü geliyor rx 570 de gelmiyor giriş hdmi girişi bozuk olabilirmi
O zaman bilgisayarcılar açıldığı zaman götürüp baktırmakta fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle PC'ni bir televizyona bağla VGA kablosu ile eğer görüntü geliyorsa monitöründe bir sıkıntı vardır,
eğer yine gelmiyorsa RAM lerini kontrol et RAM slotlarına üfle toz kaçmış olabilir,Bilgisaarını tek RAM ile çalıştırmayı dene eğer RAM slotlarından biri yanmış ise bu soruna neden olur,RAm lerini bir silgi ile sil,UMARIM DÜZELİR DAHA ÖNCE BENDE KARŞILAŞTIM.Kolay Gelsin.
Hocam son kısmını okumadınız galiba. Başka ekran kartında çalışıyormuş. Bende ilkten fark etmedim.

Oyun Gemisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
O zaman bilgisayarcılar açıldığı zaman götürüp baktırmakta fayda var.

Hocam son kısmını okumadınız galiba. Başka ekran kartında çalışıyormuş. Bende ilkten fark etmedim.

Ben onu görmemişim

Eski PC den taktığın ekran kartı anakartın ile uyumsuz olabilir o zaman