Merhabalar Arkadaşlar
Geçen hafta forumdada paylaştığım üzere bir ekran kartı alacaktım neyse oylama yaptık
ve his x1650 pro ıceq marka ekran kartını aldım. Pc ye taktıktan sonra driverini kurdum buraya kadar hersey normal. 15 dk kadar nfs ug 2 oynadım. Sorunsuz ve tüm özellikleri sonda oynayabiliyordum. Yaklaşık 20 dk sonra pc durduk yere restart oldu. Ben çok aldırış etmedim dedim olabilir fln. Neyse tekrar yeniden başlattım 15 dk sonra yine aynısı oldu. Fakat resetlendikten sonra pcyi bir daha açamadım
Sonra ekran kartına baktığımda acayip ısınma olduğunu gördüm. Ekran kartını cıkartıp eski ekran kartını taktık bu sefer de pc çalışmadı ne alaka ise
Neyse bir iki resetten sonra pc açıldı ama şimdi de BAD BIOS RECOVERY gibisinden bişeyler diyor. Sanırım bios çöktü :S
Benim anlamadığım acaba ekran kartı sağlam power supply mi istiyor benim power düşük gelmiş olabilir mi?
Birde format atmama rağmen pc tam açılıyor masaüstü geliyor ve resetleniyor.
Sorun ne olabilir acaba arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum
Allaha Emanet Olun ;(
Geçen hafta forumdada paylaştığım üzere bir ekran kartı alacaktım neyse oylama yaptık

Benim anlamadığım acaba ekran kartı sağlam power supply mi istiyor benim power düşük gelmiş olabilir mi?
Birde format atmama rağmen pc tam açılıyor masaüstü geliyor ve resetleniyor.
Sorun ne olabilir acaba arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum

Allaha Emanet Olun ;(