PayPal Hakkında Soru..

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Selamun Aleyküm Kardeşlerim/Abilerim/Ablalarım.

Bu aralar internet ortamından aleş-veriş yapmam gerekli ve bende PayPal hizmetini seçmek hem bu vesile ile başka ihtiyaçlarımıda karşılayabileceğimi düşündüm.

PayPal hesabı açtım, Kredi Kartı kullanmadığım için girmedim ve E-Posta onayladım.Şimdi sormak istediğim bu hesaba para yatırılabilir mi ve yatırılırsa nasıl yatırılır?Para yatırıldı diyelim kredi kartı onayı olmadan kullanabilirmiyim?

Selam ve Dua ile, Teşekkürler.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bildiğim kadarıyla başka bir paypaldan yatırabilirsin/aktarabilirsin.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Yurt dışı için Kredi Kartı gereklidir, Yurt içinde kullanmak için ise sitelerin desteklemesi lazım bu da pek mümkün değil.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
yurtiçinde bi gittigidiyor da gördüm ben :) hesaba para yatırma ya başka paypal hesabından transfer ile yada karttan oluyor malesef.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Selamun Aleyküm Kardeşlerim/Abilerim/Ablalarım.

Bu aralar internet ortamından aleş-veriş yapmam gerekli ve bende PayPal hizmetini seçmek hem bu vesile ile başka ihtiyaçlarımıda karşılayabileceğimi düşündüm.

PayPal hesabı açtım, Kredi Kartı kullanmadığım için girmedim ve E-Posta onayladım.Şimdi sormak istediğim bu hesaba para yatırılabilir mi ve yatırılırsa nasıl yatırılır?Para yatırıldı diyelim kredi kartı onayı olmadan kullanabilirmiyim?

Selam ve Dua ile, Teşekkürler.

paypalin amaci kredi karti bilgilerini kimselere vermeden alisveris yapmak, bazi durumlarda paypala transfer edip nakit olarak banka kartindan cekme gibi islemler yapilabiliyor ama dikkatli olmakta fayda var, paypal bazi supheli durumlarda para akisini bloke ediyor, bu inceleme icin de bir kac hafta degil, bir kac ay veya daha fazla bir sure beklenilmesi gerekiyor, paran bloke oluyor haliyle, kisacasi kredi kartin mi var, paypal bulunmaz bir nimet, paypala kayit olduktan sonra kredi karti bilgilerini bir defaya mahsus tanimliyorsun, adresini de dogrulattin mi paypal guvenini kazanmis oluyorsun, satin almalarda senin hesabindan asla para cekmiyor, kendi kazanci yok yani, ama is ticare bindi mi ki kisisel hesaptan otomatik olarak business hesaba yukseltiyorlar, paypal da senin satislarindan karini aliyor.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Tam cevap için Paypal'ın kendisine sorsan daha iyi.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tam cevap için Paypal'ın kendisine sorsan daha iyi.
Aklıma PayPal'dan çok SDN geldi =)

paypalin amaci kredi karti bilgilerini kimselere vermeden alisveris yapmak, bazi durumlarda paypala transfer edip nakit olarak banka kartindan cekme gibi islemler yapilabiliyor ama dikkatli olmakta fayda var, paypal bazi supheli durumlarda para akisini bloke ediyor, bu inceleme icin de bir kac hafta degil, bir kac ay veya daha fazla bir sure beklenilmesi gerekiyor, paran bloke oluyor haliyle, kisacasi kredi kartin mi var, paypal bulunmaz bir nimet, paypala kayit olduktan sonra kredi karti bilgilerini bir defaya mahsus tanimliyorsun, adresini de dogrulattin mi paypal guvenini kazanmis oluyorsun, satin almalarda senin hesabindan asla para cekmiyor, kendi kazanci yok yani, ama is ticare bindi mi ki kisisel hesaptan otomatik olarak business hesaba yukseltiyorlar, paypal da senin satislarindan karini aliyor.

Teşekkürler az çok kafamda bir şablon oluştu.

yurtiçinde bi gittigidiyor da gördüm ben :) hesaba para yatırma ya başka paypal hesabından transfer ile yada karttan oluyor malesef.
O güzelde para yatırma olmadıktan sonra anca bakarız =)

Yurt dışı için Kredi Kartı gereklidir, Yurt içinde kullanmak için ise sitelerin desteklemesi lazım bu da pek mümkün değil.
Evet yurt dışı sınırını başka bir yerde okumuştum fakat para yatıramıyoruz ki.

Bildiğim kadarıyla başka bir paypaldan yatırabilirsin/aktarabilirsin.
Evet şuan tek çözüm o görünüyor, teşekkürler.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Bu konu hakkında Paypal'dan bana gelen maili aynen paylaşıyorum burada.

Sayın ... ,

Bakiyenize para aktarma konusunda PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Sayın Gökberk, PayPal hesap bakiyenize kartınız veya banka hesabınızdan para eklemeniz maalesef mümkün değildir. PayPal hesabınız aracılığıyla yurt içi veya yurt dışındaki PayPal hesap sahiplerine para göndermek için kredi kartınızı kullanabilirsiniz. Ödeme aldığınızda bakiyenize yatan tutarları yurt içi ödemelerinizde kullanabilir, banka hesabınız veya kredi kartınıza çekebilirsiniz. Hesabınıza eklenen kart, talimatlı ödemelerinizin gerçekleştirilmesi için otomatik olarak kullanılacaktır. Ücret kartınızdan alınıp, kartınızla ilgili hiçbir bilgi verilmeden satıcıya aktarılacaktır. PayPal hesabınızdan kartınızın limit bilgisine ulaşamazsınız.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin.
Saygılarımla,
Elif

Premiumla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artık paypal ile birçok siteden alışveriş yapılabiliyor bunlardan bazıları gitigidiyor, 724tikla, kitapyurdu liste çok uzun hepsine buradan bakabilirsiniz:

https://www.facebook.com/PayPalTR?sk=app_256425247732561

paypal ile alışveriş yapmak için ya içerde para olması gerekir, yada içindeki parayı kullanman için kredi kartını veya hesap kartını paypala eklemen lazım.

ben garantiden paracart aldım onu paypala ekledim o şekilde alışveriş yapıyorum.