Paylaştıkça Artan Google

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Google yeni bir hizmetini daha (evet bir tane daha) kullanıcılarının hizmetine sundu. Yeni Google hizmetiyle paylaşın, paylaştırın; bu net kimseye kalmaz.

Paylaşım herhalde yeni dünya düzeninin en önemli anahtar sözcüklerinden birisidir. Bunu gören Google, her ne kadar bir P2P paylaşım sistemi açmadıysa da yer imlerinin paylaşımı için kolay bir paylaşım seçeneği sunuyor. Share Stuff bir Google hesabıyla beraber kendi sayfanızı oluşturup yer imlerinizi orada sergilemenizi sağlıyor. Ayrıca kendi sayfanıza giriş yaptığınızda da tanıdığınız kişilerin paylaşımlarını görebiliyorsunuz.

google_paylasim_1.jpg

Anahtar Sözcükler Devrede

İşin güzel yanı, paylaşım yaparken aramaların kolaylaştırılması için (zaten arama Google'In işi, biliyorsunuz) anahtar sözcükler ekleyerek bilgi okyanusundaki tarama sürenizi kısaltabiliyorsunuz. Şu an çok fazla içerik yok, fakat yakında her yerde Google Share Stuff bağlantılar göreceğimize şüphemüi yok.

google_paylasim_2.jpg

Paylaşmaya başlamak için, buraya gidip, sayfada "drag the button below to your bookmarks" adlı bağlantıyı, yer imlerine sürüklemeniz gerekiyor. Sonrasında ise paylaşacağınız sayfada o bağlantıya tıklarsanız, paylaşım sayfası geliyor.

Bilgi İçin: Google Share Stuff
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

evor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acilan Pencrede E- mAİL we more kisimlarindan ne oyapiliyor cozemedim we tam anlamiyla yapamadim galiba

4l4tdt2.jpg

ayrica resimde belirttigim yerde bende hala Shared Stuff from People You Know Yaziyor

tag comment gibi kisimlari doldurdum ama kalanlari yapamadim

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Google dan sonra hayat sanırım olmayacak Google ölümsüzlük iksirinden bolca içip sarhoş olmuş bir durumda ne zamanki bir acı kahve gelecek işte o zaman....Bir ışık gördüm sanki! :)