Oyun modu aktif, yüksek performans yapmıştım, sürücüler güncel.Windows oyun modunu aktif edin, güç seçeneklerinden yüksek performans modunu aktif edin. Sürücüleri güncel tutun. Ramlerin boyutunu arttırın. Hızlı ve düşük gecikme değerine sahip performans ramleri takın, bu önemli.
Sisteminiz nedir?
O halde ısınıyor olabilir, oyun içi test paylaşabilir misin?Oyun modu aktif, yüksek performans yapmıştım, sürücüler güncel.
Özelliklerim böyle:
Ekli dosyayı görüntüle 181927
Valorant'ta neredeyse bütün haritalarda 20 fps'e düşüyor. Nasıl çözebilirim?
Tam olarak neyini paylaşacağımı anlamadım.O halde ısınıyor olabilir, oyun içi test paylaşabilir misin?
Nasıl test yapabilirim?Tam olarak neyini paylaşacağımı anlamadım.
MSI Afterburner programı ile haritanın farklı bölgelerinde farklı ekran görüntüleri aldım. İstediğin bilgiler sol üst kısımda yazıyor:msi afterburner yükleyerek oyun sırasında kullanım değerlerini görebilirsiniz. Bu sayede sıcaklık değerleri, işlemci kullanımı vb. detayları görmemiz ve ona göre yorumlamamız daha kolay olacaktır.
cevap bekliyorum. kullanım değerlerini paylaştım.msi afterburner yükleyerek oyun sırasında kullanım değerlerini görebilirsiniz. Bu sayede sıcaklık değerleri, işlemci kullanımı vb. detayları görmemiz ve ona göre yorumlamamız daha kolay olacaktır.
Ekran kartı paylaşımlı olduğu için ekran kartına ram verme gibi bir olay olabilir mi?Sevgili dostum, ısınma sorunu yok, darboğaz sorunu yok gibi görünüyor. Performans artışı için oldukça az bir boşluk kalmış. Performans ramlerine geçerek bir miktar performans kazanımı sağlayabilirsin. Şu konuda ramlerimi gecikme değeri daha düşük bir rame geçerek ne oranda değiştiğini paylaşmıştım:
![]()
Rehber - Laptop RAM'lerinde CAS Latency (CL) ne kadar önemli? | CL15 ve CL19 detaylı karşılaştırma
Merhaba Arkadaşlar, Laptopumdaki 2666 Mhz CL19 ramleri, CL15 yüksek performans ramlerle değiştirdim ve performansını inceledim. Youtube'a çektiğim içeriğin verilerini burada paylaşıyorum, sadece sdn ye özel. Konuyla ilgilenen arkadaşlar için bilimsel ve akademik anlamda fikir verebilir. Testler...forum.shiftdelete.net
Performans ramlerine geçerek bir miktar daha fps artışı mümkün ama üstteki konuda attığım üzere astronomik olmayacaktır. Donanımdan ciddi oranda faydalanıyorsunuz.