Paycell

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kut4i
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kut4i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paycell kart sahibiyim nerden alışveriş yapmaya kalksam hata veriyo kartı uygulamadan aktif ettim başka birşey de mi yapmam gerekiyor acil yardım ederseniz sevinirim

Son düzenleme:

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
İçinde para var mı internetten alışveriş yapıyorsanız internet alışverişine açık mı kontrol edin olmazsa müşteri hizmetlerini arayın

kut4i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçinde para var mı internetten alışveriş yapıyorsanız internet alışverişine açık mı kontrol edin olmazsa müşteri hizmetlerini arayın
internet alışverişine kapalı olup olmadığına nerden bakılıyo bilmiyorum ama daha önce harcama yaptım şu an hata veriyo hepsiburada vb hiçbiyer kabul etmiyo uygulamaya baktım açık olup olmadığını hiçbir yerden göremiyorum

MVNLY

Asistan
Reaksiyon puanı
207
paycell kart sahibiyim nerden alışveriş yapmaya kalksam hata veriyo kartı uygulamadan aktif ettim başka birşey de mi yapmam gerekiyor acil yardım ederseniz sevinirim
ben paycell türkiyede kullanıma kapatıldı diye biliyorum bi konu açmıştım öyle bir cevap gelmişti

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
ben paycell türkiyede kullanıma kapatıldı diye biliyorum bi konu açmıştım öyle bir cevap gelmişti
Niye kapansın ki? Bende var Paycell.
Mesaj otomatik birleştirildi:

internet alışverişine kapalı olup olmadığına nerden bakılıyo bilmiyorum ama daha önce harcama yaptım şu an hata veriyo hepsiburada vb hiçbiyer kabul etmiyo uygulamaya baktım açık olup olmadığını hiçbir yerden göremiyorum
"Kartlarım" menüsünden kartı seçip sağ alt tarafındaki ayarlar simgesine tıklayın. Kartın internet ve telefon/mail order alışverişine açık olup olmadığınınoradan görebilirsiniz ve değiştirebilirsiniz.

IMG_20210417_235456.jpg

IMG_20210417_235422.jpg

Son düzenleme: