Pavilion DV5-1240ET Görüşleriniz!!

Acil Destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, yurtdışından gelirken boş gelmek istemedim yanımda iyi fiyata aldıgım bir makine ile geldim aslında bu fiyata yüksek bir performans beklemiyordum, son çıkan oyunları en yüksek seviyede sorunsuz bir şekilde oynuyorum, 1600 ytl alış fiyatım, sizce nasıl bir makine ?

(Pardon 1260 olacak modeli yanlış yazdım)

Teknik Özellikler
İşlemci, işletim sistemi ve bellek
İşlemci türü Intel® Centrino® 2 işlemci teknolojisi
• Intel® Core™2 Duo İşlemci P8600
• 2,40 GHz , Düzey 2 önbellek 3 MB
Yüklü işletim sistemi Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (32 bit)
Standart bellek 3072 MB
Bellek düzeni (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
Maksimum bellek 8 GB'ye kadar DDR2 belleği destekler
Dahili sürücüler
Dahili sürücüler 320 GB
Sabit disk denetleyicisi SATA Sabit Disk Sürücüsü
Sabit disk sürücüsü hızı 5400 rpm
Optik sürücü türü Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
CD/DVD etiketi yazdırma LightScribe ile PC'nizden doğrudan serigrafi kalitesinde disk etiketleri oluşturun: Yazdırın, çevirin, yazdırın.
Sistem özellikleri
Bellek kartı aygıtı Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
Modem Yüksek hızlı 56K modem
Ağ arabirimi Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Kablosuz teknolojileri Intel® WiFi Link 5100
Kablosuz yeteneği Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
Harici G/Ç bağlantı noktaları 4 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 1 RJ11 modem konektörü, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası, kablo yerleştirme konektörü
Video yakalama arabirimi IEEE 1394 Firewire® Arabirimi
Genişletme yuvaları 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler). turkeyarena.com
Ekran boyutu 15,4 inç WXGA Yüksek Tanımlı BrightView Geniş Ekran
Ekran çözünürlüğü 1280 x 800
Grafik alt sistemi adı NVIDIA GeForce 9600M GT
Video RAM 512 MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği
Ergonomik özellikler Tümleşik parmak izi okuyucusu
Kontrol paneli HP Mediasmart ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri
Web kamerası Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
Uzaktan kumanda HP Mobile Uzaktan Kumanda
Dahili ses 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
Hoparlörler ve mikrofon Altec Lansing® hoparlörler
Klavye 101 tuşlu, uyumlu klavye
Güç kaynağı türü 90 W AC Güç Adaptörü
İşaret aygıtı Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey ve yatay Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama, ses kapatma düğmeleri ve 1 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey
Pil türü 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil

nikoteen

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Öncelikle hayırlı olsun.Bnde Pavillion serisi DV-2000 kullanıyorum.Tasarım olarak üstüne baska marka tanımam ama aldıgıma pismanım.Cagdısı ekran kartları ve berbat servisi ile her zman sorun olmustur benim için.Kac kere servise gitti bilmiyorum genelde insanlar pavillion dedin mi uzak durur.Hp nin bile kendi sitesinde izmir teknik servisi yazısının altında(pavillion hariç) yazısı bulunur.İnsallah böyle bişi basına gelmez.Tekrar hayırlı olsun.