Pato ve Maxwell PSG'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
pato.jpg

PSG'den çılgın transfer

Fransız haber ajansı AFP, Paris Saint Germain'in Milan'ın Brezilyalı yıldızı Alexandre Pato için İtalyan kulübüyle anlaştığını yazdı.

İddiaya göre oyuncunun menajerinin Cuma günü Fransa'ya gidip detaylarda el sıkışıldıktan sonra açıklanacak transfer için bonservis olarak 28 milyon euro ödenecek. Bu rakam daha sonra bonuslarla birlikte 35 milyon euroyu bulacak.

Fransız ekibinin Pato'ya da yıllık 6 ila 7 milyon euro arasında bir ücret vermesi bekleniyor. Sözleşme üç buçuk sezonu kapsayacak. İtalyan basını bu gelişmenin Milan'ın Carlos Tevez'i renklerine bağlayacağına anlamına geldiğini yazdı.

Sporx

Barça'dan PSG'ye sambacı

maxwell_bar_21423.jpg

İspanya La Liga'nın köklü kulüplerinden Barcelona'da forma giyen defans oyuncusu Maxwell, Fransa'nın Paris Saint Germain takımıyla anlaştı.

PSG'nin resmi internet sayfasından verilen bilgiye göre; Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan 30 yaşındaki oyuncu ile bugün anlaşma sağlandı. Oyuncunun Paris'e gelerek sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından da transfer resmiyet kazanacak.

Maxwell Barcelona'ya 2009-2010 sezonunun başında gelmiş ve Katalan ekibi ile iki İspanya La Liga Şampiyonluğu, iki İspanya Süper Kupası ve bir de Şampiyonlar Ligi Kupası kazanmayı başarmıştı.

Sporx

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
vay baya iyi transfer yapmışlar

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Bu şekilde yol izleyen Arapların gözü kör olsun! Ş*erefsiez bunlar. Transferler iyi bu bu sonradan görme (istisna hariç) Araplardan nefret ediyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Pato: PSG'ye transfer olduğum doğru değil. Milan benim evim ve burada tarih yazmaya devam etmek istiyorum. Bugün benim için çok özel bir gün. Berlusconi ve taraftarlarımıza bana güvendikleri için teşekkür ediyorum.

http://www.acmilan.com/en/news/show/138385