PassthePopcorn veya Awesome-HD

SH0TS?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bit HDTV - TorrentLeech - Karagarga - IPTorrents - Freshon - HD-Space - HDMKV - Turktorrent - My Anonamouse - Gormogon

Verebilirim.

alkolikkarga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam elindeki siteler sana yeterde artar diye düşünüyorum ama :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ptp ve ahd sitelerine sahip biri takasçı kullanıcılara yanaşmayacağı hakkında az buçuk bilgilidir.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
popcorn oldukça iyidir.
sebepsiz yere de banlamayaydı beni iyiydi :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Doğru. Bu sitelere ship birisi takas yapığın tüm sitelere sahiptir sahip olmasa bile takas yapmadan alır :)
[MENTION=225399]nightwatcher[/MENTION] bana torrent davetiyeleri davetiyesi bul yada aracılık yap lütfen. Buranın tadı kaçtı.

Geçen adama arena verdim, adamda ne teşekkür var nede hesabı kullanıyor. Dondurmuş hesabı bekletiyor. Muhtemelen ikinci hesabıdır yada başkası ile takas yapacak. Birine TL verdim ondanda pişman oldum.

Ayarla şu TD davetiyesini kurtar beni buradan :D

okey diyorsan bir pm uzaktayım :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
freeleech vardı 3 saat kala dosyayı indirmiştim sonra olan olmuştu orada bir sıkıntı oldu bence.
fake yapmadım :)

freeleech te olsa o dosya için hit run kuralı aynen işliyor. Belki hit run dan atılmışsındır haberin olmadan. yoksa PTP ve AHD yöneticileri iyidirler. Pek kıllıklarına denk gelmedim açıkcası. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
hit run a kurban gitmişiz demek :D aylar sonra acı gerçek

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@nightwatcher bana torrent davetiyeleri davetiyesi bul yada aracılık yap lütfen. Buranın tadı kaçtı.

Geçen adama arena verdim, adamda ne teşekkür var nede hesabı kullanıyor. Dondurmuş hesabı bekletiyor. Muhtemelen ikinci hesabıdır yada başkası ile takas yapacak. Birine TL verdim ondanda pişman oldum.

Ayarla şu TD davetiyesini kurtar beni buradan :D

okey diyorsan bir pm uzaktayım :)

Gönder mailini de Yöneticiye mail atayım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aslında PTP kendi de rip yapsa HDbits'i bile geçebilir diye düşünüyorum.İstatistikler gerçekten çok iyi :)

33712188547938443125.jpg