Passthepopcorn davetiyesi lazım

mangun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba passthepopcorn arıyorum yardımcı olabilecek var mı ?

carter15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel bir siteye benziyor varsa bende bir davetiye alabilirim. :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Vermezler burada :)

MoustiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PassThePopcorn davetiyesi bulmaniz zor arkdaslar :) Yabanci forumlarda bile bulunmuyor kolay kolay. Nicin PTP istiyorsunuz? Alternatif Cinemageddon,Karagarga gibi siteler var.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ne işe yarıyor bu siteler ? Cidden bilmiyorum açıkçası. :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
PTP en iyi film içerikli sitelerden biridir.Karagarga ve Cinemageddon daha çok eski film ağırlıklı olduğu için tercih edilmiyor olabilir.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Ayrıca para ediyor bu siteler:D

MoustiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sitelerin davetiyelerini (yasak olmasina ragmen) forumlarda satiyor adamlar. Gecen yabanci bir forumda herifin biri benden FTN icin 75 dolar istedi :-| Yok artik :). Bende torrentleech icin saticam :D :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
way be para ile üyelik iyiymiş :D bu siteden hesap cracklesem alan olur mu peki aranızda? :D

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de çok aradım PTP davetiyesi fakat meğerse en yakın arkadaşlarımdan birinde varmış. Hemen aldım davetiyeyi...
Alternatifi olamayacak derecede bir torrent sitesi... Cinemageddonmuş karagargaymış tırnağının kiri olamaz o derece diyorum.
Ne yapın edin davetiye bulun... 1 aylık üyesiyim ben BTN ile birlikte bu kadar düzenli bir torrent sitesi görmedim. Üstelik türk filmleri de çok sık paylaşılıyor. Arayıp da bulamayacağınız film yok neredeyse...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Ben de çok aradım PTP davetiyesi fakat meğerse en yakın arkadaşlarımdan birinde varmış. Hemen aldım davetiyeyi...
Alternatifi olamayacak derecede bir torrent sitesi... Cinemageddonmuş karagargaymış tırnağının kiri olamaz o derece diyorum.
Ne yapın edin davetiye bulun... 1 aylık üyesiyim ben BTN ile birlikte bu kadar düzenli bir torrent sitesi görmedim. Üstelik türk filmleri de çok sık paylaşılıyor. Arayıp da bulamayacağınız film yok neredeyse...

güncel diziler filmler var mı yoksa eski filmler mi çoğunlukta?

carter15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Valla siteyi fena merak ettim. İnş. bizde buluruz hocam. Hayırlı olsun.

kontendoo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
hem kg hem de ptp üyesiyim. kg alanında rakipsizdir. 5000 dolar bütçeli, vietnam yapımı kaliteli bir filmi parayla verseniz bile hiçbir yerden alamazsınız ama KG'den indirip izleyebilirsiniz. KG alanında rakipsizdir fakat çok çok iyi ingilizce bilmelisiniz. oradaki filmlerin %80'ine altyazı bulmanız çok zor. PTP, tasarım olarak en iyi sitelerden biridir, bu bir gerçek fakat çok fazla alternatifi var. ben film indirirken release grubuna bakarım, PTP bu konuda çok birçok sitenin gerisinde çünkü tek release, bilemedin 2-3 release grubuna izin veriyorlar istisnai durumlarda. bu nedenle alternatif sitelerden, istediğim release grubuna ait filmi indiriyorum. çok fazla kullandığım bir site değil PTP. evet çok düzenli bir site fakat release grupları arasındaki farkı bilenler için PTP'nin büyük dezavantajları var. ikisinin de üyesiyim, birini yüceltip diğerini eleştirmek için hiçbir nedenim yok. HDbits, hdchina gibi elit sitelere üye olanlar bile "KG'nin yeri bambaşka" diyor. sen kalkmış PTP ile kıyaslayıp tırnağının kiri bile olamaz demişsin.

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güncel diziler filmler var mı yoksa eski filmler mi çoğunlukta?
Hepsi var diyebilirim sana... Böyle kıyıda köşede kalmış filmlerin 480 veya 720p'si olmayabilir ama garanti dvdrip vardır.
CAM, SC, TS bunlara izin vermiyorlar zaten. Ortalama her 5dk'da bir upload yapılıyor. Bunun nedeni de her üyenin upload yapabilmesi. Her üye filmini yüklüyor kontrol ediliyor onaylanıyor. Encode işlerini falan da sen yaptıysan, forumunda düzenli yarışmalar var oradan cüzi bir miktarda bonus puan alıyorsun. Türkiye'de olduğum için upload biraz sıkıntı ama arada ben de yapıyorum. Az kaldı power user olmama. Şiddetle öneriyorum. Ptp'niz varsa kullanmamak günahtır. ;)

Valla siteyi fena merak ettim. İnş. bizde buluruz hocam. Hayırlı olsun.

Hocam azcık yabancı trackerların forumlarında kendini hissettir. Arkadaşlıklar kur, bulursun davetiyeyi.

carter15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsi var diyebilirim sana... Böyle kıyıda köşede kalmış filmlerin 480 veya 720p'si olmayabilir ama garanti dvdrip vardır.
CAM, SC, TS bunlara izin vermiyorlar zaten. Ortalama her 5dk'da bir upload yapılıyor. Bunun nedeni de her üyenin upload yapabilmesi. Her üye filmini yüklüyor kontrol ediliyor onaylanıyor. Encode işlerini falan da sen yaptıysan, forumunda düzenli yarışmalar var oradan cüzi bir miktarda bonus puan alıyorsun. Türkiye'de olduğum için upload biraz sıkıntı ama arada ben de yapıyorum. Az kaldı power user olmama. Şiddetle öneriyorum. Ptp'niz varsa kullanmamak günahtır. ;)

Hocam azcık yabancı trackerların forumlarında kendini hissettir. Arkadaşlıklar kur, bulursun davetiyeyi.

Anladım hocam biraz uğraşmak gerek. İnş. buluruz. :)

mangun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler yok böyle bir site ben hayatımda böyle torrent sitesi görmedim her filmin aynı başlıkta 8-10 seçenegi var kaliteye göre düzensiz deil tıklıyorsunuz seçenekler çıkıyor mükemmel ötesi seed edenler deseniz 10 yıllık filmde bile en az 20-30 seed var kafayı yemiş bu yabancılar :D

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler yok böyle bir site ben hayatımda böyle torrent sitesi görmedim her filmin aynı başlıkta 8-10 seçenegi var kaliteye göre düzensiz deil tıklıyorsunuz seçenekler çıkıyor mükemmel ötesi seed edenler deseniz 10 yıllık filmde bile en az 20-30 seed var kafayı yemiş bu yabancılar :D

Tabisi süper üstelik daha yarışmaları görmemişin sen?
Çeşit çeşit yarışmalar var.
Örneğin en yenisi It hurts to laugh!
Komedi türünde bir film upload et. Giriş bonusu: 20,000 sanırım ki bu da 10gb upload yapar.
Başka bir yarışmada ölü torrentlerde canlandırıyoruz, türk filmlerinin alayını canlandırdım. Sanırım 300,000 puan yaptım öyle. Üye olalı 3 hafta oldu. 122gb upload ve 11gb download'ım var. Üstelik 24saatlik freeleech'ler de cabası.
Burdan torrent site kurmayla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum. Aynı bu şekilde bir film torrent sitesi açılabilir. Sistemin aynı olması gerekmiyor. Emek verip düzenli bir iş çıkarsınlar bağış üstüne bağış yaparım. Yeter ki düzenli ve seedli olsun.
Artık general tracker istemiyoruz... Bir sürü var zaten. Yeni bakış açıları kazanıp yeni şeyler yapalım. O işlerden anlasam yapardım bu dediğimi...

mangun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabisi süper üstelik daha yarışmaları görmemişin sen?
Çeşit çeşit yarışmalar var.
Örneğin en yenisi It hurts to laugh!
Komedi türünde bir film upload et. Giriş bonusu: 20,000 sanırım ki bu da 10gb upload yapar.
Başka bir yarışmada ölü torrentlerde canlandırıyoruz, türk filmlerinin alayını canlandırdım. Sanırım 300,000 puan yaptım öyle. Üye olalı 3 hafta oldu. 122gb upload ve 11gb download'ım var. Üstelik 24saatlik freeleech'ler de cabası.
Burdan torrent site kurmayla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum. Aynı bu şekilde bir film torrent sitesi açılabilir. Sistemin aynı olması gerekmiyor. Emek verip düzenli bir iş çıkarsınlar bağış üstüne bağış yaparım. Yeter ki düzenli ve seedli olsun.
Artık general tracker istemiyoruz... Bir sürü var zaten. Yeni bakış açıları kazanıp yeni şeyler yapalım. O işlerden anlasam yapardım bu dediğimi...

hyperactive msnini özel mesaj at kardeşim merak ettim yarışma işlerini şuan sitenin verdigi heycanla öyle bi belgesel arşivi yaptımki inanamassın en saçma şeyleri aratıyorum bilerek onlar bile rahat 10-20 seed :D nasıl bi site bu ya mükemmel ötesi.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] büyük ihtimal fake uploaddır ama fake kasmadım hiç. :)
irc dende uğraşamadım
ama sunumları çok iyiydi

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
PTP kullanırken günlük kullandığınız tarayıcı dışında başka bir tarayıcı kullanınız.