novengeancethepunishment
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 768
Arkadaşlar zincir kolyem paslanmışta pasını nasıl sökerim wd40 ile temizlesem işe yarar mı?
Ama nasıl kullanacağım direk üstüne mi sukacağım yoksa farklı bir kullanım şeklimi varKolye benim olsa direk yatırdım wd40 a ama sonucu bilmem
Ne önerirsin?O işler sakat.
Şimdi bir bardak coca colanın içine direk zinciri koyacak mıyım yoksa uygulama şekli farklı mı?Coca Cola
yok zinciri koy sonra Cola`nı dök. ? ? ?Şimdi bir bardak coca colanın içine direk zinciri koyacak mıyım yoksa uygulama şekli farklı mı?
Peki kola ziyan olmasın diye içsem zararı olur mu ? ?yok zinciri koy sonra Cola`nı dök. ? ? ?
Abi ne farkı var ki?. Bir küçük kovaya zinciri at, sonra bırak üstüne 1 litre Cola`yı
Yok ya yılların enerji birikimi Cola`ya geçmiş olur. İçerse düz duvara tırmanır adam, yada dağları deler Ferhat gibi, ?Peki kola ziyan olmasın diye içsem zararı olur mu ? ?
Hee ozamanda bisiklete gerek kalmaz. Doğru söylüyorsun hocam.Yok ya yılların enerji birikimi Cola`ya geçmiş olur. İçerse düz duvara tırmanır adam, yada dağları deler Ferhat gibi, ?
Korona zamanında olmaz yapma sakın. Parti yasak beHee ozamanda bisiklete gerek kalmaz. Doğru söylüyorsun hocam.
Ben kolayı döküp geliyorum.
Bu arada yöntem işe yarıyor +1
Kola gerçekten işe yarıyor denemişsin galiba zatenArkadaşlar zincir kolyem paslanmışta pasını nasıl sökerim wd40 ile temizlesem işe yarar mı?
Yazık kafanaPeki kola ziyan olmasın diye içsem zararı olur mu ? ?
Sen git noodle ye ? ?Yazık kafana
Abi yaptım kolye bronz olduYa abi zincir diye okuduğum sandım Bisiklet sinciri ama kolyede de işe yarar
1 bardak yeter söylediğin gibi.
1 litre Colanı Bisiklet zinciri için söyledim ?
Olmaz (!)Peki kola ziyan olmasın diye içsem zararı olur mu ? ?
Hmmm yani temizlendi mi?Abi yaptım kolye bronz oldu
Oluyormus. Suan hastanede midemi yıkıyorlar.Olmaz (!)
Aman o resimi atma sakın hhahahahhaOluyormus. Suan hastanede midemi yıkıyorlar.
Yıllardır midem sıcak su ve fairy yüzü görmemisti ?
Atmam atmam wpden atiyim sanada aklini oynat ?Aman o resimi atma sakın hhahahahha![]()
Yuh be sen nasıl huzur bozucu adamsın beeeAtmam atmam wpden atiyim sanada aklini oynat ?
Açmışken her şeyi halledeyim demiş ? ?Yuh be sen nasıl huzur bozucu adamsın beee
hhshshdjdjd Ya doktor değil resmen kassap lan o![]()