Pasha masajı için geldim

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Önceki gün Cağaloğlu Hamamı'nda özel bir masaj yaptıran Travolta, memnuniyetini tellaklara masaj bedelinin iki katı bahşiş bırakarak gösterdi.
Hamamlarınız çok ünlü 1978 yapımı "Grease" ile hafızalara kazınan, Quentin Tarantino'nun "Ucuz Roman" (1994) filmiyle de eski görkemli günlerine dönen John Travolta, sırf methini duyduğu hamamlarda keyif yapmak için İstanbul'a geldi. Cumartesi akşamı kendi kullandığı uçağıyla İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yapan Trovalta, "İstanbul'un hamamlarıyla ünlü olduğunu duydum, o yüzden geldim" dedi. Travolta, istediği hizmeti almak için de Cağaloğlu Hamamı'nı seçti.

gp_336582.jpg

100'er Euro bahşiş verdi

Önceki gün beraberindeki dört kişi ile tarihi hamama gelen ünlü aktör, görevlilere "Burada yapılan Pasha (Paşa) masajının ünü yurtdışına kadar ulaştı.
Ben de denemek istiyorum" dedi. Travolta'nın kese, köpük masajı, lifli banyo ve aromatik yağ masajından oluşan Pasha Masajı tam 1,5 saat sürdü.
Aktör, aldığı hizmetten duyduğu memnuniyeti ise görevlilere 100'er Euro, yani aldığı hizmetin iki katı bahşiş bırakarak gösterdi.

Methini Amerikalı bir film yönetmeninden duyduğu Pasha Masajı'nı deneyen John Travolta, sonuçtan çok memnun kaldı.
Ünlü aktör ile 30 yıllık tellak Bekir Çiçek, 23 yıllık tellak İbrahim Yılmaz ve servis hizmetlisi Ahmet Karagüney ilgilendi.

gp_336581.jpg

kaynak: gazeteport.com.tr

Allahın conisi ne bilsin hamamı felan, kesin bir kamyon kir çıkmıştır bundan :D