5000 maximum bilemedin 6Fiyat Aralığı Nedir ?
O cihazın donanımı pek güçlü degil, kamerasi çok iyi bir cihaz.Mi note 10 'a bak derim
İphone 7 plus 8 plus veya huawei serisi samsung s10 serisi pek cazip gelmiyor açıkçasın.Yüz tanımadan ziyade parmak izine önem veriyorumO cihazın donanımı pek güçlü degil, kamerasi çok iyi bir cihaz.
S10 serisine göz atabilirsiniz.
O zaman ekrandan parmak izi okuyucusu olan değilde bir tuş ile okuma sağlayan cihazlara bakmaktasınız, yüz tanıma olmadan iPhone SE olabilir, Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 Plus olabilir, LG G8s ThinQ, Mate 10 Pro modelleri olabilirler sanırım.İphone 7 plus 8 plus veya huawei serisi samsung s10 serisi pek cazip gelmiyor açıkçasın.Yüz tanımadan ziyade parmak izine önem veriyorum
S9 plus,Note 9,Iphone 8 plus,Mate 20 pro bu cihazlara bi bak derim.İphone 7 plus 8 plus veya huawei serisi samsung s10 serisi pek cazip gelmiyor açıkçasın.Yüz tanımadan ziyade parmak izine önem veriyorum
120 Hz işe yaramıyor.????? Sana tavsiyem youtube a S20 ultra 120 Hz vs iPhone 11 Pro Max 60 Hz yaz bak bakalım işe yarıyormu? yaramıyor mu? Bunun videosunu izledim.Sizin stabil dediğiniz iPhone sayfa geçişlerinde hafif takılırken,S20 ultra yağ gibi akıyor.Bide 5 yıl güncelleme alması kesinlikle bir avantaj değil.İphoneların güncellemeye ihtiyacı var.Apple güncelleme vermezse sosyal medya uygulamaları 2 yıldan sonra çalışmaz.Android cihazların güncelleme zorunluluğu yok.Apple ın elbette bir kalitesi var bunu görmezden gelmiyorum ama Samsung S20 ailesi ile bu seneye damga vurmuşken yaptığın yorum bana çok komik geliyor.??önerim iphonelere bakman çünkü 5 yıl güncelleme alıyor stabiller yania ndoride de bakabilirsin ama androidde sadece insanları gözünü boyamak için kağıt üstünde abartılmış özellikler gerçek hayatta hiç bir özelliğe yaramayan özellikler ile dolu mesela 108mp yada 64mp yada 120hz ekran gibi yani günlük hayatta nerdeyse hiç bir işe yaramaz karşılaştırma videosunu bakabilirsin youtube de birsürü telefon için vardır ama benim tercihim iphone
Karede alınan detay icin önemli.108mp yada
Oyunlarda performansı düşürmekte fakat günlük kullanımda tazeleme hızının yüksek olmasından memnun kalır tam tersine.120hz ekran gibi yani günlük hayatta nerdeyse hiç bir işe yaramaz
Güvenlik yamaları olarak bak olaya birde, nedeni de sosyal medya platformlarından çok zaten bir defa ürün alan kişinin yan servislerle ekosistemin içinde tutmak (mesela iPhone 7 var birisinde fakat depolama artık yetmemekte ve ona 7000 TL’ye yeni cep telefonu almak yerine elindekine 6 küsür TL’ye aylık olarak iCloud depolaması almak daha cazip geliyor, önceden telefon satarken para kazandı ve simdi de servislerden kazanacak veya Apple Müzik vs).sosyal medya uygulamaları 2 yıldan sonra çalışmaz.Android cihazların güncelleme zorunluluğu yok
Bu asagilamaya girer, karşıdaki benim tercihim yazmış, sende neden öyle düşünmediğini söyle fakat bu şekilde degil, kırıcı oluyor??.yaptığın yorum bana çok komik geliyor.??
Aşaladığım falan yokta söyledikleri bana saçma geliyor.120 hz gereksizmiş youtube da bununla ilgili bir sürü test var testi yapan herkes 120 hz sayesinde S20 lerin çok akıcı çalìştığìnı söylüyor.5 yıl güncelleme veriyormuş.Teknolojiden anlayan herkes Apple ın verdiği güncellemelerin avantaj olmadìğınì bilir.Ben iphone 4s kullandım.Cihazı ikinci el almıştìm.Kutudan ios 7 ile çìkmıştı ve cihazda hiç bir sorun yoktu.Ios 7.01 geldi güncelledim.Güncellemez olaydìm mobil veride kopmalar,internete geç girmeler,ios 7,02 geldi.Güncelledim bu seferde wifi kopmaları,batarya zaten sìkìntılìydı,daha beter oldu.Bana kimse çìkìpta Apple 5 yìl güncelleme veriyor,androidde iki yìl güncelleme var.Iki yìldan sonra android cihazlar kaderine terk ediliyor demesin.Bunların hepsi masal hepsi hikaye.Güvenlik diyorsun bi kere virüs yada güvenlik ile ilgili bir olumsuzluk yaşamadım.Karede alınan detay icin önemli.
Oyunlarda performansı düşürmekte fakat günlük kullanımda tazeleme hızının yüksek olmasından memnun kalır tam tersine.
Güvenlik yamaları olarak bak olaya birde, nedeni de sosyal medya platformlarından çok zaten bir defa ürün alan kişinin yan servislerle ekosistemin içinde tutmak (mesela iPhone 7 var birisinde fakat depolama artık yetmemekte ve ona 7000 TL’ye yeni cep telefonu almak yerine elindekine 6 küsür TL’ye aylık olarak iCloud depolaması almak daha cazip geliyor, önceden telefon satarken para kazandı ve simdi de servislerden kazanacak veya Apple Müzik vs).
Bu asagilamaya girer, karşıdaki benim tercihim yazmış, sende neden öyle düşünmediğini söyle fakat bu şekilde degil, kırıcı oluyor??.
Bunu diyeni bana gönder, ona bir Custom ROM’un sıfırdan yapılmasının ne kadar zahmet gerektirdiğini göstereyim.Iki yìldan sonra android cihazlar kaderinw terk ediliyormuşta
bi kitle var güncelleme üzerinden algı yapıp androide çamur atìp kendini tatmin etmeye çalì$ıyor.Androidde eğer bilgi birikimin çok iyiyse,güncellemede senin için şartsa stock rom kesilince,custom rom atar cihazını güncel sürümle kullanırsın.Bunu diyeni bana gönder, ona bir Custom ROM’un sıfırdan yapılmasının ne kadar zahmet gerektirdiğini göstereyim
Güvenlik ve surum güncellemeleri Custom olarak OTA’dan verilebilir ona bakarsak yani isteyen Android cihazını bir IOS cihaz gibi güncel tutabilir hatta daha uzun süre güncel tutabilir (Galaxy S2’de Android 9 ROM’u var) fakat uğraşmam diyen icin bu konuda IOS daha iyi, dogruya dogru.
Kullanıcıya en iyi telefonu aldırmak buradaki amaç??
Custom romlar orjinalinin yerini tutmuyor. Android kullandığım dönemlerde bende sürekli custom romlar yüklerdim farklı şeyler denerdim. Ama her seferinde bir sorun çıkar stock roma geri dönerdim. Custom rom illaki bir yerde durduruldu hatası verir stabilite sorunları çıkarırdı. Yani telefonun güncellemesi kesildi çakayım customu mis gibi kullanayım yok. Android kullandığım dönemlerde bu tür şeyler için çok vakit harcardım. Sanki telefon değilde sorunlu bir bilgisayarla uğraşıyordum. iPhone a geçtikten sonra böyle uğraşlarım kalmadı. Artık vaktimi daha mantıklı şeylere harcayabiliyorum. Bu arada birçok android cihaz kullandım ve hepsinde de benzer şeyleri yaşadım.bi kitle var güncelleme üzerinden algı yapıp androide çamur atìp kendini tatmin etmeye çalì$ıyor.Androidde eğer bilgi birikimin çok iyiyse,güncellemede senin için şartsa stock rom kesilince,custom rom atar cihazını güncel sürümle kullanırsın.
Benimde iPhone 4S iOS 9 da kullanılmaz hale gelmişti imzalar bir ara iOS 6 için açıktı ve iphone 4s i imzalar kapanmadan iOS 6 ya düşürmüştüm.Aşaladığım falan yokta söyledikleri bana saçma geliyor.120 hz gereksizmiş youtube da bununla ilgili bir sürü test var testi yapan herkes 120 hz sayesinde S20 lerin çok akıcı çalìştığìnı söylüyor.5 yıl güncelleme veriyormuş.Teknolojiden anlayan herkes Apple ın verdiği güncellemelerin avantaj olmadìğınì bilir.Ben iphone 4s kullandım.Cihazı ikinci el almıştìm.Kutudan ios 7 ile çìkmıştı ve cihazda hiç bir sorun yoktu.Ios 7.01 geldi güncelledim.Güncellemez olaydìm mobil veride kopmalar,internete geç girmeler,ios 7,02 geldi.Güncelledim bu seferde wifi kopmaları,batarya zaten sìkìntılìydı,daha beter oldu.Bana kimse çìkìpta Apple 5 yìl güncelleme veriyor,androidde iki yìl güncelleme var.Iki yìldan sonra android cihazlar kaderine terk ediliyor demesin.Bunların hepsi masal hepsi hikaye.Güvenlik diyorsun bi kere virüs yada güvenlik ile ilgili bir olumsuzluk yaşamadım.
108MP Veya 100x zoom gereksiz olabilir ama 30x zoom a kadar iyi çekiyor ve şuan hiç bir iPhone 30x zoom yapamıyor. 120HZ ekran kullandıktan sonra 60hz kasıyormuş gibi duruyor. Ama Video performansında iPhone daha iyi.önerim iphonelere bakman çünkü 5 yıl güncelleme alıyor stabiller yania ndoride de bakabilirsin ama androidde sadece insanları gözünü boyamak için kağıt üstünde abartılmış özellikler gerçek hayatta hiç bir özelliğe yaramayan özellikler ile dolu mesela 108mp yada 64mp yada 120hz ekran gibi yani günlük hayatta nerdeyse hiç bir işe yaramaz karşılaştırma videosunu bakabilirsin youtube de birsürü telefon için vardır ama benim tercihim iphone