James Howlett
Müdavim
- Reaksiyon puanı
- 4,053
Bu seçim parmak boyası gelmeli mi sizce?
Bütün sırrı bozdun.😛 Çoklu oy nasıl oluyor? Ben hep bir kere kullanıyorum.😀boya olmalı çoklu oy kullanan çakallara önlem şart.
Ne güzel şak sesi gelecek bastığında. 😛Hepsinin kaydı var. Kimse çok oy kullanmıyor. Kimse boşu boşuna elini boyatmak da istemez.
çok yakalandı çok oy atanlar.Bütün sırrı bozdun.😛 Çoklu oy nasıl oluyor? Ben hep bir kere kullanıyorum.😀
Belli oluyor işte atsalar ne olur? 6'lı masa kazanamayacak. Ayaklanmayın bak.çok yakalandı çok oy atanlar.
Bunu söylemek senin için kolay zengin rahat ülkede yaşıyorsun zaurum 🤤Oy ile birşeyleri değiştirmek olsaydı oy kullanmak yasaklanırdı. Kalın sağlıcalıkla. İsterseniz boyayla duş alın 😂 sjhdhshd
Dünyada insan denilen varlıklar olduğu müddetçe böyle olucaktır.Bunu söylemek senin için kolay zengin rahat ülkede yaşıyorsun zaurum 🤤
9 saat konuşup Erdoğan aday olamaz kararı çıkıyor neticede. 🤣🤫Belli oluyor işte atsalar ne olur? 6'lı masa kazanamayacak. Ayaklanmayın bak.![]()
Sorsan en medeni ve modern onlar. Memleket için iki çivi çakmamış adamlar boş vaatlerle kendisini ve kitlesini kandırıyor. Yazık.Hangi çağdayız bu devirde Parmak boyası geri gelsin demek nedir abi ya.
Şu ülkenin ana sorunu gerçekten muhalefetsizlik abi. Başka bir şey değil. Adamlar dertlerine bak halen daha.
@_Zaur_ a sorun bakalım Devletin vatandaşına yardımı varmı? Bizim devletimiz gibi her önüne gelene maaş bağlıyormu?Bunu söylemek senin için kolay zengin rahat ülkede yaşıyorsun zaurum 🤤
Avrupada da öyle. Türkiye öyle değil sosyal devlet. Her yere yardım ediyor. Etmese de anlasalar kıymetini. Sağlıktan eğitime kadar her alanda yardım var. Fazla merhametten maraz doğarmış.@_Zaur_ a sorun bakalım Devletin vatandaşına yardımı varmı? Bizim devletimiz gibi her önüne gelene maaş bağlıyormu?
Devletin insanlara yardımı yüzünden zaten ülke batar. Tüm destekleri gözden geçirmeleri lazım.Avrupada da öyle. Türkiye öyle değil sosyal devlet. Her yere yardım ediyor. Etmese de anlasalar kıymetini. Sağlıktan eğitime kadar her alanda yardım var. Fazla merhametten maraz doğarmış.
Yardım işlerini vakıfların yapması gerek. Vakıflar Osmanlıdaki gibi değil maalesef.Devletin insanlara yardımı yüzünden zaten ülke batar. Tüm destekleri gözden geçirmeleri lazım.
Konuyla alakası yokta şunu yazayım. Devletten destek almak için kocasını boşayıp beraber yaşayan bile çıktı. Devletin çok suçu var destek yapılan aileleri tekrar inceden gözden geçirmesi gerekiyor.Yardım işlerini vakıfların yapması gerek. Vakıflar Osmanlıdaki gibi değil maalesef.
bizde LGTB lilere bile sağlam maaş bağlanıyor sen ne diyon?@_Zaur_ a sorun bakalım Devletin vatandaşına yardımı varmı? Bizim devletimiz gibi her önüne gelene maaş bağlıyormu?