Paris ve ilk yurt dışı çıkışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lsengul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lsengul

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Merhaba arkadaşlar şubat ayı itibariyle yeşil pasaport alıcam ilk defa yurtdışında bir kaç günlüğüne de olsa eşimle gitmek istiyorum tur fiyatlarına baktım tek kişi 2 gece için 3000 tl dolaylarında kendimi anlatacak aç kalmayacak şekilde ingilizceyle airbnb ile kalsam zorluk yaşarmıyım?etrafı gezebilirmiyim? fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. (bu konu ile ilgili kaynak biliyorsanız paylaşırsanız benim için iyi olur)

Şimdiden teşekkürederim

POH

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Bookingi öneririm.. Tabi airbnb'de tercih edilebilir. Karadağda airbnb aracılığıyla ev kiralamıştım hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Otel fiyatları o kadar uçuk değil ama. Telefonuna google translateyi kurup çevrimdışı dilleri indirirsen işini çok rahatlıkla görecektir.Sıkıntı yapma rahat bir şekilde gezebilirsiniz.

lsengul

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bookingi öneririm.. Tabi airbnb'de tercih edilebilir. Karadağda airbnb aracılığıyla ev kiralamıştım hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Otel fiyatları o kadar uçuk değil ama. Telefonuna google translateyi kurup çevrimdışı dilleri indirirsen işini çok rahatlıkla görecektir.Sıkıntı yapma rahat bir şekilde gezebilirsiniz.

peki airbnb ile yorumlara bakarak ev kiralamak istiyorum kısaca işlem adımlarını yazabilirmisiniz? misal öncelikle parayı mı ödemeliyim? teşekkürederim

POH

Asistan
Reaksiyon puanı
78
peki airbnb ile yorumlara bakarak ev kiralamak istiyorum kısaca işlem adımlarını yazabilirmisiniz? misal öncelikle parayı mı ödemeliyim? teşekkürederim
Ev sahibine bağlı, Önceden ödeme istiyorsa ödemeniz lazım. Elden ödeme kabul ediyorsa oraya gidince de ödeyebilirsiniz
Ama size tavsiyem ilk kez yurtdışına çıkacaksanız airbnb biraz macera olur.
Benim size tavsiyem booking üzerinden 3. yıldızlıda olsa bir otel bulmanız.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
Yeşil pasaport alacağınıza göre asgari 3. dereceye gelmiş devlet memuru olmalısınız?!

lsengul

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Yeşil pasaport alacağınıza göre asgari 3. dereceye gelmiş devlet memuru olmalısınız?!

aynen dediğiniz gibi 3ncü derecede memurum

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ev sahibine bağlı, Önceden ödeme istiyorsa ödemeniz lazım. Elden ödeme kabul ediyorsa oraya gidince de ödeyebilirsiniz
Ama size tavsiyem ilk kez yurtdışına çıkacaksanız airbnb biraz macera olur.
Benim size tavsiyem booking üzerinden 3. yıldızlıda olsa bir otel bulmanız.

o zaman hafiften riskli diyorsunuz sanırım internet sitesinde yorumlara baktım çok iyi yorum yapanlar var bilginiz varmı? bilmiyorum ama misal Paris'te 3 yıldızlı bir otel bulsam çok mu kötü olur eşimle kalacağım için fikrinizi almak istedim teşekkürler

Son düzenleme: