Parfüm almam gerekiyor.

Vatan1915

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba yaş 24 genelde ucuz parfümlerden kullandım bu yaşa kadar. İyi bir parfüm almaya karar verdim . Kışa uygun olur mu bilmiyorum. Terre Hermes ile Tom Ford tobacco arasında kaldim. Nasıl olsa birini seçeceğim ama fikir olması için tavsiyeye ihtiyacım var kimisi ağır diyor kimisi begenmiyor. Tom Ford için hermeside begenmeyenler var başka seçeneklerde açığım Dior fln gibi açıkçası koku zevk işi birinin beğendiğini diğeri beğenmez fakat belki fikirleriniz yardımcı olur . Derin hayallere daldiran nostaljik bir koku ariyorum. Mükemmel olması gerekmiyor farklı bir koku ..herkes kızlar fln beğensin gibi bir beklentim yok.hermesten nefret eden kızlarda gördüm fakat asıl beklentim odunsulunun yüksek olması . testerana bakma imkanım şuan yok zaten internetten almam gerekiyor .

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Zara W/END till 8:00 PM'i kullanıyorum, çok sert ve rahatsız edici kokusu yok çok sıkmadıkça. Tavsiye ederim o parfümü.

Onun dışında DeFacto'nun parfümü de fena değil, göz geçir derim (ucuz seçim istersen) :):

Vatan1915

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zara W/END till 8:00 PM'i kullanıyorum, çok sert ve rahatsız edici kokusu yok çok sıkmadıkça. Tavsiye ederim o parfümü.

Onun dışında DeFacto'nun parfümü de fena değil, göz geçir derim (ucuz seçim istersen) :):

Yorum için teşekkürler tüm önerilere açığım fakat bu ikisi (tobacco ve Hermes)hakkında kullananlarda da yorum yazan olursa çok iyi olur fazla vaktimde yok karar için. :)

macindows

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Yorum için teşekkürler tüm önerilere açığım fakat bu ikisi (tobacco ve Hermes)hakkında kullananlarda da yorum yazan olursa çok iyi olur fazla vaktimde yok karar için. :)

hermes kullandım... ağır sayılabilecek katogoride bir koku..... kışın kullanılabilir...küçük bi anekdot olsun... özellikle hermes sıktığım bi gün yabancı gayet güzel bi kadın dibime düştü beni kokladı kokladı sonra nice parfum dedi....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tom Ford Oud Wood da öneririm ama çok pahalı 50 ML 950 TL sephoreda..... Çakması bile çok pahalı şişesi 250 TL gibi bir fiyata satılıyor içinde kullanılan etken bir madde varmış o çok pahalıymış yanlmıyosam oud maddesiymiş..

NADİR. EGZOTİK. AYIRT EDİCİ. OUD EN NADİR VE EN PAHALİ AĞAÇLARDAN BİRİ. GENELLİKLE BUHAR-TÜTSÜ DOLU TAPINAKLARDA YAKILAN OUD AĞACININ DUYULARA, ZİHNE, RUHA VE BEDENE ÇOK İYİ GELDİĞİNE İNANILIR. EGZOTİK GÜL AĞACI VE KAKULE, BU PARFÜMDEKİ SANDAL AĞACI VE VETİVER’E DUMANLI BİR GİZEM KATIYOR.

Son düzenleme:

Vatan1915

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hermes kullandım... ağır sayılabilecek katogoride bir koku..... kışın kullanılabilir...küçük bi anekdot olsun... özellikle hermes sıktığım bi gün yabancı gayet güzel bi kadın dibime düştü beni kokladı kokladı sonra nice parfum dedi....

Tom Ford Oud Wood da öneririm ama çok pahalı 50 ML 950 TL sephoreda..... Çakması bile çok pahalı şişesi 250 TL gibi bir fiyata satılıyor içinde kullanılan etken bir madde varmış o çok pahalıymış yanlmıyosam oud maddesiymiş..

NADİR. EGZOTİK. AYIRT EDİCİ. OUD EN NADİR VE EN PAHALİ AĞAÇLARDAN BİRİ. GENELLİKLE BUHAR-TÜTSÜ DOLU TAPINAKLARDA YAKILAN OUD AĞACININ DUYULARA, ZİHNE, RUHA VE BEDENE ÇOK İYİ GELDİĞİNE İNANILIR. EGZOTİK GÜL AĞACI VE KAKULE, BU PARFÜMDEKİ SANDAL AĞACI VE VETİVER’E DUMANLI BİR GİZEM KATIYOR.
Hermeste karar kıldım. Benim kafama internetteki yorumlarda takılan bazısı çok beğenmiş yıllardır kullanıyor . Bazısı da nefret ettiğim bir koku demiş. Bu parfüm nefret ettirecek ne yaptı millete ya :) kimisi çürük portakal yazmış. Ben pek parfümden pek anlamam yıllardır uygun fiyatlı jagler rexona axe fln kullandım :) .umarım bende beğenen tayfadan olurum kullanınca bakalım .t.ford tavsiyesi içinde teşekkürler .

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Hermes derim kesinlikle. Kokuyu kendi üzerinde algılaman mümkün değil zaten. Bunun için yakın bir arkadaşına sürdür tüm gün boyunca kokuya defalarca aşık olursun.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Şu hermesi nerden alabiliriz, link verecek var mı? 1000 lirayada var, 100'e de çünkü...

Vatan1915

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hermes Sipariş ettim biraz tereddütlerim var hala ama beklentim çok yüksek degil. Jagler ve privacy gibi kokulardan hermese geçiyorum heralde severim gibi.? Tom Ford oud önerisi güzeldi odun kokusunun baskın olduğu parfümleride seviyorum ama pahaliymış beni aşar biraz şimdilik.