Pardusta MSN

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Pardus işletim sisteminde MSN gibi windows yazılımları çalışıyor mu? ya da bunların linux sürümü var mı?

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben winrarı bile kuramadım gıcık oldum sildim gitti :D

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
mrb, windows live messenger pardusa uyumlu değil. wine ile de kurulamıyor. ancak çok benzer bazı programlar var mesela aMSN. ayrıca bu amsn'e yükleyeceğin live temasıyla çok benzer bir hal alıyor. ille de ben wlive messenger kullnacağım diyorsan hiçbir linux sürümüyle uyumlu değil, hatta wine emülatörle dahi kurulamıyor.

(gta sa kuruluyo, msn 8 kurulamıyo)

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Wine bir emülatör değildir (bkz. Wine Is Not An Emulator)

Pardus'u bilemem; ama ben Ubuntu (x64) üzerinde wine ile WLM kurdum. Ayrıca winamp, winrar gibi programları da kurdum. Winrar'ı kuramayan arkadaş direk kurulum paketini indirip kurmaya mı çalışmış?

Son düzenleme:

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wine bir emülatör değildir (bkz. Wne Is Not An Emulator)

Pardus'u bilemem; ama ben Ubuntu (x64) üzerinde wine ile WLM kurdum. Ayrıca winamp, winrar gibi programları da kurdum. Winrar'ı kuramayan arkadaş direk kurulum paketini indirip kurmaya mı çalışmış?
evet sitelerden indirdigimiz exe dosyaları

aligider22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar Alt+F2 ile konsolu açıp sudo pisi it wine komutunu verin..Daha sonra winrar kurulum dosyasına sağ tıklayıp wine ile aç seçeneğini işaretleyin..winrarı bu şekilde kurabilirsiniz. Ayrıca msn yerine skype kullanabilirsiniz.ses ve video aktarımı daha iyi.. Kolay gelsin

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Linux üzerinde wine olmadan windows için yazılmış programları kuramazsınız. Wine da bu eksikliği (?) gidermek için yazılmış bir programdır.

Son düzenleme:

lDword

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aMSN veya Kopete var Linux'de alternatif olarak.Onları kullanabilirsin.

umudayolculuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben şahsen xp de de amsn kullanıyorum ve son derece menmunum. amsn nin tek noksanlıgı görüntülü konuşma yapamıyosun sadece görüntü olayı var. görüntülü konuşma ihtiyacınıda skypey le giderebilirsin.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
pardus 2007 zamanında wine ile winrar'ı kurmuştum bi sorun da çıkmamıştı. amsn deil de eskiden başka bişey vardı. pidgin tarzında ama adını hatırlamıyorum. merak etmeyin heşeyin bi kopyası pardusta var. irc clientine kadar