Pardus Yardım

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
internetten pardus u indirdim. resmi sitede sorun yaşadığım için inndir.com dan indirdim. iso dosyası inecek diye açıklamışlar ama rar dosyası indi. rar dosyasından çıkanları cd ye yazdım ama yükleme yapamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İndir.com'dan İndireceğin Zaman Yine Pardusun Kendi FTP Alanından İndiriyor. Ayrıca .Rar olarak Değil Dosya .İso Formatında.

Sen bu Adrestekini İndirdin Değilmi?
>Pardus İnndir.com Linki<

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
o adrestekini indirdim ama rar formatıyla kaydolmuş iso olarak açılmadı

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ulvi_kcky dedi ki:
o adrestekini indirdim ama rar formatıyla kaydolmuş iso olarak açılmadı

Hayır, Senin Winrar İso'yu Açacak Şekilde Ayarlanmış. Sen Şimdi Direk Cd ye İso kalıbını yazdır. Yani Sorun Olmuyacak. Winrar İle İçini Falan Açma !

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
winrar dosyası olarak gözüküyor. içini açmadan cd ye yazdım ilk önce bi değişiklik olmadı cd nin içinde rar dosyası olarak yazıldı

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ulvi_kcky dedi ki:
winrar dosyası olarak gözüküyor. içini açmadan cd ye yazdım ilk önce bi değişiklik olmadı cd nin içinde rar dosyası olarak yazıldı

Dostum Öyle Kulağından Tutup İçine atmıyacaksın, İSO Kalıbını Yazdıracaksın. Cd yazma Programından "İso" kısmından ayarlayıp kalıbı Cd'ye Yazdıracaksın. Hangi Yazdırma Programını Kullanıyorsun ?

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tamam nerde yanlış yaptığımı anladım. bir yere koşullanınca kafa basmıyo. sağol yardımın için