Pardus ta harika download yöneticisi

ahsen2

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar pardusun son sürümü harika...hemen denemenizi tavsiye ederim.yalnız bir eksik bence download yöneticisi zayıftı.bende araştırdım ve bir download yöneticisi buldum.bu ne mi yapıyor.mesela 8 megabyt hızında internetiniz var ama download yaparken.çoğu site size 100 veya 200 bilemedin 300-400 kbyte limit tahsis ediyor.halbuki sizin hızınıza göre 800-900 kbyte olması gerek...multiget bu işi bir şekilde başarıp sizin hakkınız olan 800-900 kbyte size sunuyor.bunu şu şekilde başarıyor.tek bir download için farklı farklı thread lar atıp.dosyayı 8 e,10 a bölüp ayrı ayrı indiriyor .en sonunda parçaları kendi birleştirip size veriyor.nasıl mı yüklüyoruz.pisi paketlerinde yok ama biz yaparız.önce multiget in Çin'deki sitesine gidip binary dosyasını indiriyoruz.sonra sağ klik ve dosyayı koru ve buraya çıkart diyoruz.çıkartılan dosyadaki multigete çift tıklayıp çalıştırıyoruz.firefox la entegre etmek içinde önce flashgot eklentisini yüklüyoruz.sonra flashgot -diğer ayarlardan ekle diyoruz ismini yazıyoruz.gözat tan multigetin çıkartığımız dosyadaki yerini gösteriyoruz.şablonları da şu şekilde olsun [refer=REFERRER]
-sağ tık menisünde gösterede bir çentik .işlem tamam güle güle kullanın.....

ahsen2

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
zeratul kardeş ben download hızının limite erişmesinden bahsediyorum.down them all ve diğerleri bunu yapmıyor.