ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 265
Arkadaşlar pardusu kurdum.. çok da hevesliyim.aynı derecede acemiyim.. ama neyi nasıl yapacağım konusunda doğru yolu bulmakta zorlanıyorum.
pardusla ilgili küçük ipuçları almak,neyi nerede arayacağımı bilmek ve arasıra aklıma takılanları sorabilmek amacıyla şöyle bir teklifim olacaktı.
Pardusu bilen arkadaşlar eğer uygun görürlerse msnden ekleyebilirler mi?Şimdi aklıma takılan her ayrıntıda konu açacağıma pardusu bilen bir kaç arkadaşla msnden konuşmak daha mantıklı geldi..
korkmayın çok fazla rahatsız etmem
İnşallah bu konuda olumlu yanıt verebilecke arkadaşlar vardır..
Eğer cevabınız olumluysa mesajla belirtin belki başka arkadaşlar da yardım için eklemek isterler sizi..
---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 12:53 ----------
yok mu
neyse arkadaş dalalım bakalım menülere
pardusla ilgili küçük ipuçları almak,neyi nerede arayacağımı bilmek ve arasıra aklıma takılanları sorabilmek amacıyla şöyle bir teklifim olacaktı.
Pardusu bilen arkadaşlar eğer uygun görürlerse msnden ekleyebilirler mi?Şimdi aklıma takılan her ayrıntıda konu açacağıma pardusu bilen bir kaç arkadaşla msnden konuşmak daha mantıklı geldi..
korkmayın çok fazla rahatsız etmem
İnşallah bu konuda olumlu yanıt verebilecke arkadaşlar vardır..
Eğer cevabınız olumluysa mesajla belirtin belki başka arkadaşlar da yardım için eklemek isterler sizi..
---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 12:53 ----------
yok mu
neyse arkadaş dalalım bakalım menülere