Pardus Gönüllüsü Var mı Aramızda?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Arkadaşlar pardusu kurdum.. çok da hevesliyim.aynı derecede acemiyim.. ama neyi nasıl yapacağım konusunda doğru yolu bulmakta zorlanıyorum.

pardusla ilgili küçük ipuçları almak,neyi nerede arayacağımı bilmek ve arasıra aklıma takılanları sorabilmek amacıyla şöyle bir teklifim olacaktı.

Pardusu bilen arkadaşlar eğer uygun görürlerse msnden ekleyebilirler mi?Şimdi aklıma takılan her ayrıntıda konu açacağıma pardusu bilen bir kaç arkadaşla msnden konuşmak daha mantıklı geldi..

korkmayın çok fazla rahatsız etmem:)

İnşallah bu konuda olumlu yanıt verebilecke arkadaşlar vardır..

Eğer cevabınız olumluysa mesajla belirtin belki başka arkadaşlar da yardım için eklemek isterler sizi..

---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 12:53 ----------

yok mu:D

neyse arkadaş dalalım bakalım menülere

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Yanlış anlama fakat, sorularını burada sorup, cevap alman daha yararlı olacak
Seninle aynı sorunu yaşayanlarda bu sayede soru sormadan cevaplarını almış olacaklar.

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yardım etmek isterim müsait zamanlarımda ama bunun için kendi özgün formu var PARDUS'un http://www.ozgurlukicin.com/ burdan 24 saat boyunca bilgi alabilirsin zaten biliyorsundur diğerleride öğrensin diye yazayım dedim.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
bu konuda yardım etmek isteyen bir arkadaşa şöyle bir cevap yazmıştım..onu alıntıladım.Yardımlarınız için teşekkür ederiz.yakında pardus 64 biti kurmayı düşünüyorum. o zaman böyle sabırsız davranmayacağım

ZorhaK dedi ki:
bilgisayarı kapatp gitmek üzereyken PARDUS başlıklı bir mesaj almak pek heyecanlandırmadı beni:)

belki 3 gün önce böyle bir mesaj alsam sevinirdim.Ben eğitilebilir bir acemi olarak görüyorum kendimi bilgisayar konusunda.Pardusu dvd ye yazdırdım laptopumda win7 nin yanıa kurdum açılışta hangi sistemi açacağımı da soruyordu vay bee helal olsun bana..

demeye başladım..Ancak pardusla ilgili anlık küçük ipuçlarına ihtiyacım vardı.açıkçası neye ihtiyacım olduğunu biliyordum ama nerede bulacağımı bilmiyordum ve nasıl dile getireceğimi bilemiyordum.

Ben de sanki o kurulu pardus sırtımdaymış gibi kaldırmak isteedim bilgisayrdan.Ancak bunu da nasıl yapacağımı bilmiyordum.sanırım D ye kurmuştum D yi biçimlendirdim ondan sonrasını hatırlamıyorum bilgisayara recoveryden format atmak istedim recovery açılmadı sonra elimde win7 dvd vardı onunla format attım.

PArdusla böyle fırtınalı bir başlangıç yapıp kavga edip ayrıldık:)aslında ilk adım olan GÖRSELLİĞİ geçmişti aklım pardusta kaldı ..Ama pardusun derinliklerine inemedim. işte sizin gibi bir aracı yardımıyla pardusu keşfe çıkmak istedim ...

yardım etmek istediğin için sağol.Yeni bir pardus macerasına atılırsam başınızı ağrıtırım haberiniz olsun:)

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Milli işletim sistemimize olan ilgi bizi sevindiriyor ee yardımda edicez.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Elimde pardus 2009 kitabı var shiftdelete ten kazanmıştım, ücretsiz olarak isteyene yollayabilirim kargo alıcı tarafından ödenecek şekilde olursa... Tabi gerçekten ihtiyacı olan kişiler için, ayrıca okuduktan sonra bir başka linux severe göndereceğini söz verirse :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Linux bölümüne "Pardus 2011 Hakkında Kafanıza Takılanlar" şeklinde konu açıp, orada sorabilirsin hocam :) Mesela ubuntu için açmışlar. örneğin ben de pardus kurmak istediğim zaman oradaki konuda sorulanlardan faydalanabilirim :)