Pardus-Anka 2013 Alpha Çıktı

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Oo gözlerim yaşardı :D Çok doğru bir yoldalar demek ki:thumbup:

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Geleceği yok kendi aralarında bile sorunlular müşteri memnuniyetini uzun vadede sağlayamazlar !!!

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
masaüstü simgeleri vs az daha göze hoş gelebilirdi windows egemenliğinden kurtulmak ısteyenlere Elementary OS yada Pure OS önerebilirim.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
masaüstü simgeleri vs az daha göze hoş gelebilirdi windows egemenliğinden kurtulmak ısteyenlere Elementary OS yada Pure OS önerebilirim.

Onları değiştirmek bir iki tık kadar kolay. Kişiselleştirme için daha erken, ama SolusOS güzel bir eğilim içinde ben beğeniyorum.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ben suan alpha ile ugrasmak istemiyorum bir tam sürüm ciksin kacisi yok ama yinede ,64 gb lik usb sticke yükliyecem ,ama paket deposunu merak ediyorum

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
ben suan alpha ile ugrasmak istemiyorum bir tam sürüm ciksin kacisi yok ama yinede ,64 gb lik usb sticke yükliyecem ,ama paket deposunu merak ediyorum

Paket deposunda daha çok paket olacak. Ama şu an sistem temeli paketler mevcut. Diğer paketler de ihtiyaca göre emerge edilerek ya da depoya yavaş yavaş eklenerek sisteme dahil edilecek. Ikey deb paketlerini pisi paketlerine çeviren bir script geliştirmişti. Ben o konudan umutluyum.

kemalkaratas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pardus-anka gönüllü geliştirici ekibi, kendi çabasıyla iyi bir eser çıkardı. Bütçe desteği vb. gibi araçlar olmadan da, topluluk kendi başına bir başarı yakalayabilir. Kde bağımlı uygulamalar, diğer masaüstü ortamlarına kazandırılması bile çok önemli. Kurumsal versiyonu, debian tabanlı olduğu için, sadece debian tabanlı bir versiyon olacak. Asıl önemli olan, bu çaba harcanan versiyon. Ben elimden geldiğince, banka hesaplarına para çıkarmaya çalışıyorum.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
pen bir cesaret gostererek kubuntu yuklu hdd yi pardusa feda ettin. yani partitiona ayirdim bir sekil pardus kuruldu,
gozlemlerim kubuntudan daha hizli aciliyor
,kubuntu grub te efi sorunu yasiyordum ,windows 7 ye gecis yapamiyordum ,pardusda bu sorun olmadi hatta iyi oldu, kubuntuda uyku sorunu vardi yani askiya alma, pardusda nu sorun yine olmadi, hele kubuntuya kde 4,10. yuklenildiginde. iyice sacmaladi, pardus rc 3 ile gelmesine ragmen sistem hatasi yok. yani apha olan pardus stable olan kubuntudan daha saglam yani stabil mashaallah

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=62239]shakal[/MENTION], hangi Pardus'u kurdun? Debian tabanlı olanı mı Pisi tabanlı olanını mı?

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tam sümü ne zaman çıkıcak bilgisi olan var mı ? ...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=271025]black-hawk[/MENTION], Pisi paket yönetim sistemini kullanan Pardus yakın zamanda Pisi LinuX adıyla beta sürüm çıkaracak.
Pardus Anka için bir takvim şu an için söz konusu değil.