- Konuyu başlatan
Amarok ve Firefox bilinen hatalar ve duyuruda da mevcut.
İlgili linki alabilir miyim? Bu arada Pardus forumda yönetici mi oldunuz?
http://www.ozgurlukicin.com/forum/duyurular-haberler/18347/?page=1
İlgili bağlantı aşağıdadır.Bilinen Sorunlar
Sürümde bilinen sorunlar ise şu şekilde:
Kararlı sürüm olmadığı için elbette hataların gözükmesi normal. Asıl önemli olan bu hataları bildirmeniz. http://hata.pardus.org.tr adresine girerek karşılaştığınız eksiklikleri bildirirseniz, Pardus'un gelişmesine katkı sağladığınız gibi çok daha performanslı bir bilgisayar deneyimi yaşamanızı sağlayabilirsiniz
- Firefox sistem dilinden bağımsız olarak sürekli İngilizce görünüyor.
- Bazı makinelerde açılış problemlerini engellemek için 'nomodeset' çekirdek parametresinin eklenmesi gerekiyor.
.
Eskiler bir tabir kullanır;
"Biz mücella bir ayineyiz, kişi bizde kendini görür." Cevap vermeye bile gerek yok bu kişilere...
Teşekkür ederim ayrıca...
Pardus 2011 RC (Hasankeyf) 64bit sürümünü USB bellekten kurdum ve denedim. Muhteşem olmuş ve daha muhteşem olacağına inanıyorum. Ama bende mi sorun var bilmiyorum, nedense Amarok, Firefox türkçe değil!
Bu arada eli yüzü Windows olmuş insanların olumsuz yorumları ile karşılaşmak mümkündür. Eleştiri sınırı içersinde böyle şeylerde gerek diye düşünüyorum. Pardus eleştirilecek kadar büyüdüyse varsın eleştirilerde olsun
Bu arada her yerden Linux fışkırıyor desem yeri yani![]()
Gerçek kurulum yapmadan önce sanal makinede denemenizi en azından kurulumla ilgili bir ön fikir edinmenizi tavsiye ederim.20 ocakta bir pc me pardus 2011 kurıcam.sabırsızlıkla bekliyorum.
ben daha önce pardus 2008 kullanıyorudum.daha sonra ubuntuyla tanıştım parduse göre daha güzel,daha hızlı ve kullnışlı bence pardusun geliştiricileri arayüzden çok pardusun alt yapısı geliştirmeliler.Nitekim ubuntuda çok basit bir arayüz olmasına reğmen dünyada en çok kullanlan linux tabalı i.sistemidir![]()
Linux ile görüntülü konuşma SKYPE ile olabiliyor maalesef...Önceden yapılabiliyordu, programların ayarlarında da mevcut. Son zamanlarda MS Messenger protokollerini Windows uyumlu hale getirmiş ve diğer sistemlere izin vermiyor..kopete var pidgin var amsn de var ama yeterli mi ben hiçbri ile görüntülü görüşme yapamadım ayarı varsa ayarını söle de yapayım o zaman_