http://i.imgur.com/R0kRPH7.png
Resimde ordan burdan bakıp, edindiğim bilgi / hazır bilgisayar parçası listeleriyle, bir liste oluşturdum. Eski bilgisayarımı yenilemek üzere bu liste. İlk defa pc parçası alıp kendim toparlıyorum, nerede okuduysam toplama bilgisayar daha ucuza geliyor dediği için bu işe kalkıştım. takılışını da kendim yapıcam youtubedan falan filan baka baka
.
Orta boy bir kasam vardı. Yeni kasa almalı mı?
Güç kaynağı elimde ne var hatırlamıyorum (2 haftalığına da şehir dışındayım, bilgisayar yanımda değil), yeni almam gerekebilir mi gerekirse ne almalıyım link verirseniz çok güzel olur.
Bütçem bu civarda eğer tavsiyeniz varsa listedekiler yerine güzel olabilir.
Merakı olana şu an kullandığım bilgisayarımdan aklımda kalanlar
2.2gHz cpu (diğer detaylarını hatırlamıyorum muhtemelen tek veya çift çekirdek. çift olduğunu zannetmiyorum)
80gb hdd + 70gb hdd
2gb ram (Hz falan filan hiç hatırlamıyorum)
1gb ekran kartı. (yine Hz değerlerini hatırlamıyorum)
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Resimde ordan burdan bakıp, edindiğim bilgi / hazır bilgisayar parçası listeleriyle, bir liste oluşturdum. Eski bilgisayarımı yenilemek üzere bu liste. İlk defa pc parçası alıp kendim toparlıyorum, nerede okuduysam toplama bilgisayar daha ucuza geliyor dediği için bu işe kalkıştım. takılışını da kendim yapıcam youtubedan falan filan baka baka
Orta boy bir kasam vardı. Yeni kasa almalı mı?
Güç kaynağı elimde ne var hatırlamıyorum (2 haftalığına da şehir dışındayım, bilgisayar yanımda değil), yeni almam gerekebilir mi gerekirse ne almalıyım link verirseniz çok güzel olur.
Bütçem bu civarda eğer tavsiyeniz varsa listedekiler yerine güzel olabilir.
Merakı olana şu an kullandığım bilgisayarımdan aklımda kalanlar
2.2gHz cpu (diğer detaylarını hatırlamıyorum muhtemelen tek veya çift çekirdek. çift olduğunu zannetmiyorum)
80gb hdd + 70gb hdd
2gb ram (Hz falan filan hiç hatırlamıyorum)
1gb ekran kartı. (yine Hz değerlerini hatırlamıyorum)
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.