Merhaba Saygıdeğer Arkadaşlar .
Varolan mevcut firmamızla ilgili "Arama Motoru Optimizasyon" Desteği Almak İstiyoruz . Aşağıda Belirtilmiş Anahtar Kelimeler Ve Anahtar Kelimelerin Şimdilik Yönlendirilmesini Istediğimiz Sitelerin Adreslerini Yazdık . Firmamız Seo Işlemi İçin Bütçe Ayırdı . Aşağıdaki Anahtar Kelimelerde , Ben Bu Anahtar Kelimede Bu Siteyi Aramalarda 1.Sıraya Çıkartabilirim Diyen Arkadaşlarımız Lütfen Bana Pm Ile Ulaşsınlar . Birden Fazlada Olabilir .
Pm Atacak Arkadaşlara Işin Verilebilmesi Için Istenen Kriterler .
1-) Daha Önce Üzerinde Çalışmış Olduğu Bir Anahtar Kelime Ve Site
2-) Kasacağı Anahtar Kelimede Istemiş Olduğu Tutar
3-) Kaç Gün Içerisinde Bu Anahtar Kelimeyi 1.Sayfaya Taşıyabilir.
Antlaşma Yapıldıktan Sonra . Ödemenin %25'ni Peşin Olarak Yapıyoruz . Iş Bitiminde Yani 1.Sayfaya Girmeden İlk 10 Sayfadayken Geri Kalan %25'nin Ödeemsini , 1.Sayfaya Site Taşındığındada Ücretin Geri Kalanının Ödemesini Yapmaktayız .
Sevgi Saygı ve Hürmetlerimle.
------------------------------------------------------------------------
Kelimeleri özel mesaj ile iletiniz.
Varolan mevcut firmamızla ilgili "Arama Motoru Optimizasyon" Desteği Almak İstiyoruz . Aşağıda Belirtilmiş Anahtar Kelimeler Ve Anahtar Kelimelerin Şimdilik Yönlendirilmesini Istediğimiz Sitelerin Adreslerini Yazdık . Firmamız Seo Işlemi İçin Bütçe Ayırdı . Aşağıdaki Anahtar Kelimelerde , Ben Bu Anahtar Kelimede Bu Siteyi Aramalarda 1.Sıraya Çıkartabilirim Diyen Arkadaşlarımız Lütfen Bana Pm Ile Ulaşsınlar . Birden Fazlada Olabilir .
Pm Atacak Arkadaşlara Işin Verilebilmesi Için Istenen Kriterler .
1-) Daha Önce Üzerinde Çalışmış Olduğu Bir Anahtar Kelime Ve Site
2-) Kasacağı Anahtar Kelimede Istemiş Olduğu Tutar
3-) Kaç Gün Içerisinde Bu Anahtar Kelimeyi 1.Sayfaya Taşıyabilir.
Antlaşma Yapıldıktan Sonra . Ödemenin %25'ni Peşin Olarak Yapıyoruz . Iş Bitiminde Yani 1.Sayfaya Girmeden İlk 10 Sayfadayken Geri Kalan %25'nin Ödeemsini , 1.Sayfaya Site Taşındığındada Ücretin Geri Kalanının Ödemesini Yapmaktayız .
Sevgi Saygı ve Hürmetlerimle.
------------------------------------------------------------------------
Kelimeleri özel mesaj ile iletiniz.