Paranoid Android mi CyanogenMod mu?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
PA 3+ güzel
halo baloncuğu olsun, tablet,phablet görünümü olsun bir sürü artısı var. Cyanogenmod da güzel ama bir paranoid etmez yani.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Paranoid android'in tabanı zaten CM

Reaksiyon puanı
0
PA 3+ güzel
halo baloncuğu olsun, tablet,phablet görünümü olsun bir sürü artısı var. Cyanogenmod da güzel ama bir paranoid etmez yani.

peki panaroid android'i yüklediğimde neler kaybedicem stock rom da olan? tamam kamera uygulamasını feda edicem de başka ne feda edicem? mesala tv out (dlna), nfc, s-beam, elinle ekran fotosunu çekme vs bu liste ne kadar uzun ve içeriği nedir?

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3 için vanir rom varmı bilmiyorum ama vanir rom ikisinden de daha iyi

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
peki panaroid android'i yüklediğimde neler kaybedicem stock rom da olan? tamam kamera uygulamasını feda edicem de başka ne feda edicem? mesala tv out (dlna), nfc, s-beam, elinle ekran fotosunu çekme vs bu liste ne kadar uzun ve içeriği nedir?
s3 de bulunan çoğu uygulamayı kaybedeceksin, mesela multi-window olmayacak. birçok samsung yazılımı gidecek ve stock aosp ye dönüşecek telefon. :yes:

xmuratti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cyanogen en çok kullanılan en popiler custom romdur

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
performans açısından en iyisi cyanogen mod. fakat görsellik ve işlevsellik açısından miui'yi tavsiye ederim.

paranoid veya cyanogen modda samsungun uygulamaları olmuyor. miui de ise samsungun klavyesi ve kamera uygulaması mevcut.
üstüne birde miui özellikleri gelince tadından yenmiyor. fm radyo da yok cyanogen mod'da

note 2'de şu an miui kullanıyorum performansı cyanogen kadar iyi değil ama çok kullanışlı ve şık. s3'de nasıl olur denemek lazım.

http://miuiandroid.com/community/

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
miui tamamen ios gibi. hep sağa kaydır... kullandığım anda o hissi veriyor. şarj tüketimi hala yüksek... cyanogen 10.1 baya iyiymiş. alıştım ben.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Miui androidin zirvesidir sadece görünüş olarak değil ekstra özellikleri de var

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Miui ye gerek yok zaten android kullanıyoruz ios u bıraktım. Hem okunuşu bile zor beri miui mi dalga geçerler :D
Çinli developerlar çok güzel yapmış ama ne biliyim bildiğin telefonu ios a benzetmişler. S2 de çok kullandım(6 ay kadar) ama ne bileyim iphone u ilk elime aldığımda miui nin tamamen tasarımı ordan arakladığını görünce insan şaşırıyor...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ama ios7de de miui'den araklanmış birçok ayrıntı var. ikisi de birbirinden esinleniyorlar yani.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
paranoid romunu bugün kurdum ve sadelik bakımından en iyileri cyanogenmod ve paranoid ama benim en çok hoşuma giden paranoid oldu :)